Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Muncii: PNL minte si manipuleaza

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii: PNL minte si manipuleaza

PNL minte si manipuleaza, a spus Lia Olguta Vasilescu, joi seara, la Antena 3. Eu am spus ca garantez ca nu scade niciun salariu ca urmare a transferului contributiilor de la angajator la angajat. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii: De joi, salariile medicilor si asistentelor vor urca direct pe grila din 2022. Un medic primar ajunge la 15.000 de lei, fara sporuri

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca, incepand de joi, salariile tuturor medicilor si asistentelor vor urca pe grila din 2022, iar un medic primar va ajunge cu salariul de la 4. 000 de lei la 15. 000 de lei, potrivit Agerpres.

MINISTRUL MUNCII, noi semnale privind iNCHIDEREA Pilonului II de pensii: Nu e bine ce s-a intamplat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reluat luni, intr-o discutie cu usile inchise, posibilitatea renuntarii la Pilonul II pensii private obligatorii -, sustinand ca infiintarea acestuia nu a fost o .

Ministrul Muncii, anunt despre pilonul II de pensii

Miercuri, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat asigurari ca nu se desfiinteaza Pilonul II de pensii, dar a precizat ca este in analiza posibilitatea ca fiecare persoana sa poata sa aleaga daca vrea.

Ministrul Muncii anunta cresteri de pensii

Cresterile de pensii vor continua in perioada urmatoare, asigura ministrul Muncii. Punctul de pensie va creste de la data de 1 iulie. Ajunge la 1110 lei. Sunt cresteri la pensia minim garantata care ajunge.

Ministrul Muncii anunta mariri salariale majore

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit joi seara la Antena 3 despre maririle salariale. La profesori vor creste cu 20% salariile fata de nivelul lunii ianuarie 2018. Sanatatea si educatia.

Ministrul Muncii: De la 1 martie toti medicii si asistentele urca pe grila de salarizare din 2022

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca de la 1 martie toti medici si asist.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, anunta salarii marite pentru medici, de la 1 martie

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a anuntat ca, incepand de joi, 1 martie 2018, salariile tuturor medicilor si asistentelor din Romania vor urca pe grila din 2022, scrie Hotnews .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )