Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Muncii: Vom ingheta toate pensiile speciale

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii: Vom ingheta toate pensiile speciale

Toate pensiile speciale vor fi inghetate, a spus miercuri, la Antena 3, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu. Ei pensionarii cu pensie speciala - n. red. ) de regula ies cu. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Majorarea salariilor primarilor adoptata in Parlament nu va avea implicatii asupra bugetului de stat

Ministrul Muncii si al Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca majorarea indemnizatiilor alesilor locali nu va afecta cu nimic legea salarizarii unitare si nu va avea implicatii asupra bugetului de stat.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu, despre ce se va intampla cu venitul net al angajatului din 2018

Contributiile sociale scad de anul viitor de la 39,5% la 35%, iar netul angajatului va creste cu aproximativ 15%, a declarat, luni, la TVR1, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta.

Ministrul Muncii a depus proiectul Legii salarizarii in Parlament, semnat de 205 parlamentari PSD si ALDE

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a venit, luni, la Parlament, pentru a depune in Senat proiectul Legii salarizarii, semnat de 205 parlamentari PSD si ALDE. Ea spune ca proiectul a suferit modificari minore, solicitate de parlamentari, dar care nu afecteaza prevederile importante.

Ministrul Muncii: Legea salarizarii unitare va fi adoptata in Parlament pana in iunie

Legea salarizarii unitare va fi adoptata in Parlament pana in iunie, iar timp de o luna, pana la intrarea in vigoare a legii, vom avea un termen lasat fie pentru un atac la Curtea.

USR a elaborat proiectul de lege care abroga pensiile speciale pentru parlamentari: il invitam si pe domnul Dragnea sa semneze

USR a elaborat proiectul legii de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari. in acest context, deputatul USR Cristian Seidler l-a indemnat pe Liviu Dragnea sa semneze si el proiectul, dat fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )