Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Raluca Pruna vrea sa stie din ce cauza a scazut increderea romanilor in justitie

România Liberă România Liberă,
Ministrul Raluca Pruna vrea sa stie din ce cauza a scazut increderea romanilor in justitie

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna va solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa analizeze cauzele care au dus la scaderea increderii cetatenilor romani in justitie si in sistemul judiciar, asa cum a reiesit din ultimul Eurobarometru al Comisiei Europene. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, despre confiscarea averilor, la Adevarul Live de la ora 11.00

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, vine joi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a discuta despreAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI), dar si despre motivele pentru care increderea romanilor in justitie si in sistemul judiciar a scazut.

A fost surprinzator sa vad ca increderea populatiei din Romania in justitie este la 35%

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna a declarat, astazi, ca este surprinsa de faptul ca increderea in justitie a populatiei din Romania a scazut la 35%, precizand ca va solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa analizeze cauzele care au dus la aceasta scadere.

INTERVIU Raluca Pruna: Confiscarea extinsa se va aplica in cazul mai multor infractiuni

Confiscarea extinsa se va aplica in cazul mai multor infractiuni decat prevede in prezent Codul Penal, sustine ministrul Justitiei, Raluca Pruna, care a subliniat ca noul proiect, lansat deja in dezbatere publica, nu face decat sa transpuna in legislatie directiva europeana in materie.

Raluca Pruna, despre proiectul de lege privind confiscarea extinsa: Este transpunerea unei directive europene

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat luni ca proiectul de lege privind confiscarea extinsa se afla in dezbatere publica si reprezinta transpunerea unei directive europene in legislatia.

A ratat o medalie la Rio din cauza penisului: Japonezul Hiroki Ogita, impiedicat de organul sexual la proba de saritura cu prajina (FOTO)

Japonezul Hiroki Ogita a ratat ocazia de a castiga o medalie olimpica din cauza. penisului. in timpul concursului de sarituri cu prajina, acesta a ratat incercarea la 5,3 metri, deoarece dupa.

VIDEO! A ratat medalia la Olimpiada din cauza penisului prea mare!

Exista si cazuri in care barbatii si-ar dori sa aiba un penis mai mic, iar acest lucru cu siguranta l-a simtit pe pielea lui japonezul Hiroki Ogita, care a ratat calificarea in finala sa saritura in inaltime si o posibila medalie din cauza unui incident hilar si nefericit.

Un avion Wizz Air, care trebuia sa aterizeze la Sibiu, a fost redirectionat din cauza conditiilor meteo. O alta cursa a fost anulata

Aeronava de la Londra Luton) care trebuia sa soseasca miercuri la ora 18. 50 la Sibiu, a fost redirectionata pentru aterizare pe aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza conditiilor meteo, a anuntat Nicoleta.

Cursa anulata de TAROM, din cauza unor probleme tehnice

Cursa Tarom RO 416 Madrid - Bucuresti, care avea la bord 138 de pasageri, a fost anulata miercuri din cauza unei probleme tehnice minore, aceasta urmand sa decoleze de la Madrid joi dimineata, la ora 7,30, a de.

Restrictii la furnizarea apei potabile din cauza secetei. Anuntul companiei de apa

Compania de Apa Targoviste Dambovita CATD) anunta restrictii cu privire la furnizarea apei potabile in judet, din cauza secetei, indicand doua localitati cu probleme majore, respectiv.

5 motive din cauza carora acumulam grasime pe abdomen

Grasimea de pe abdomen este mereu o veste proasta si nu numai pentru ca ne incurca vara la mare, ci pentru ca din ce in ce mai multe studii sugereaza ca dimensiunea marita a taliei reprezinta un factor de risc pentru mai multe afectiuni serioase. Principalul vinovat este grasimea viscerala. Care sunt cele 5 motive din cauza carora acumulam grasime pe abdomen?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )