Libnet.ro
UNICEF

16:16

Ministrul Sportului, despre anularea Maratonului Bucuresti: A trebuit sa reactionam rapid si sa luam cele mai bune decizii pentru binele public si pentru binele sportivilor Ce spune despre introducerea unor noi restrictii (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sportului, despre anularea Maratonului Bucuresti: A trebuit sa reactionam rapid si sa luam cele mai bune decizii pentru binele public si pentru binele sportivilor Ce spune despre introducerea unor noi restrictii (VIDEO)

O noua competitie sportiva din Romania se anuleaza din cuaza cresterii numarului cazurilor de coronavirus. Este vorba despre Maratonul Bucuresti, care conta chiar pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la. continuă pe B1

Restrictii in Capitala, incepand de sambata seara, pentru organizarea Maratonului Bucuresti

Traficul va fi restrictionat, incepand de sambata seara, pe mai multe artere din Capitala, pentru organizarea Maratonului Bucuresti. Cursa, care are punctul de plecare sosirein Piata Constitutiei, se va desfasura duminica.

Ministrul Culturii, despre inchiderea teatrelor si a cinematografelor in Capitala: Arta este o victima colaterala. Nu am avut niciun focar

Una dintre masurile restrictive luate in contextul pandemiei de coronavirus de catre autoritatile din Capitala a fost suspendarea spectacolelor de teatru si a activitatii cinematografelor. Ministrul Culturii, Bo.

Elcen, despre caldura din Bucuresti: in aceasta iarna vom trece prin management de criza

Sistemul de termoficare din Bucuresti este in colaps. Ca in bancul cu Petrica si lupul, pana in acest an unii nu credeau ca suntem in colaps, dar iata ca toata vara cetatenii orasului Bucuresti s-au plans de calitatea serviciului, lipsa apei calde si lipsa parametrilor de apa calda, a afirmat Claudiu Cretu, administrator special al producatorului de energie termica Elcen, in cadrul unei conferinte a publicatiei Profit.

Elcen, despre caldura din Bucuresti: Unii nu credeau ca suntem in colaps. in aceasta iarna vom trece prin management de criza

Se apropie iarna, iar problemele cu apa calda si caldura nu sunt inca rezolvate in Bucuresti. Mai bine spus, sistemul de termoficare din Capitala este in colaps, spune Claudiu Cretu, administrator special al.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )