Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Transporturilor a fost implicat intr-un accident rutier. Razvan Cuc, internat in spital pentru 24 de ore. Are o mana rupta

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor a fost implicat intr-un accident rutier. Razvan Cuc, internat in spital pentru 24 de ore. Are o mana rupta

Un autovehicul in care se afla ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost implicat luni intr-un accident rutier. La volanul masinii nu se afla ministrul. in urma accidentului a rezultat avarierea a. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor implicat intr-un accident rutier. Razvan Cuc a ajuns la spital

Un autovehicul in care se afla ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost implicat luni intr-un accident rutier. La volanul masinii nu se afla ministrul. in urma accidentului a rezultat avarierea a.

Ministrul Transporturilor implicat intr-un accident rutier. Razvan Cuc, internat in spital pentru 24 de ore

Un autovehicul in care se afla ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost implicat luni intr-un accident rutier. La volanul masinii nu se afla ministrul. in urma accidentului a rezultat avarierea a.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, implicat intr-un accident rutier in timp ce mergea spre Guvern

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost implicat in aceasta dimineata intr-un accident rutier, in timp ce mergea spre guvern, potrivit Digi 24. Soferul masinii in care se afla Razvan Cuc ar fi incercat o depasire neregulamentara Ministrul a ajuns la spital si i-a fost pusa o mana in ghips.

IN ACEASTA DIMINEATA: Ministrul Transporturilor, implicat intr-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un accident rutier, informeaza ministerul de resort, care precizeaza, insa, ca demnitarul nu se afla la volan in momentul producerii evenimentului rutier.

Ministrul Razvan Cuc, la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Cu ce diagnostic a fost internat

In drum spre Guvern, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost victima unui accident de circulatie care a avut loc in Capitala, in zona Garii de Nord. Demnitarul acuza ceva dureri si, drept urmare, a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru o serie de investigatii medicale. Medicii au decis sa-l interneze dupa ce au ajuns la concluzia ca are mana fracturata.

Ministrul Transporturilor, accident rutier, luni dimineata. Razvan Cuc a ajuns la spital

Ministrul Tarnsporturilor, Razvan Cuc, a ajuns la spital luni dimineata, in urma unui accident rutier. Acesta este investigat de medici, dupa ce a acuzat parobleme la o mana si la spate. Ministrul mergea catre Guvern, fiind chemat alaturi de premierul Viorica Dancila, alaturi de alti ministri. UPDATE: A aparut si prima imagine de la locul .

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a avut un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a avut un accident rutier, luni dimineata.

Razvan Cuc, cu mana in ghips dupa accidentul rutier de dimineata: Asta nu ma impiedica sa ma duc in urmatoarele zile pe santier (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost victima unui accident rutier luni in timp ce se indrepta spre sedinta de Comitet Executiv National al PSD. Totul s-a intamplat dupa ce soferul masinii cu care se.

Accident rutier mortal pe soseaua de centura din Petrosani. Un tanar a decedat dupa ce a fost lovit de un autoturism

Un tanar a murit intr-un accident rutier petrecut, joi seara, pe soseaua de centura a municipiului Petrosani. A fost lovit de un autoturism.

Ministerul Afacerilor Externe: Patru romani au murit, intr-un accident rutier produs in apropiere de Cesena, Italia

Patru romani au decedat in urma unui accident rutier produs duminica dimineata in apropierea localitatii Cesena din Italia, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )