Libnet.ro
UNICEF

06:16

Ministrul Vela: Romanii vor putea iesi si in afara localitatilor, de la data de 15 mai

România Liberă România Liberă,
Ministrul Vela: Romanii vor putea iesi si in afara localitatilor, de la data de 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, ca romanii se vor putea deplas. continuă pe România Liberă

Declaratii contradictorii ale ministrului de Interne si ale premierului privind relaxarea restrictiilor si deplasarile in afara localitatilor Ce spune Orban despre redeschiderea hotelurilor si a restaurantelor

Romanii se vor putea deplasa in afara localitatii dupa 15 mai doar pentru anumite motive, precum in interes de serviciu, la rude sau pentru munci agricole, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban. El a mai spus ca de la jumatatea acestei luni se va redeschide comertul, dar mall-urile raman inchise, si vor fi redeschise si hotelurile si pensiunile, dar nu si restaurantele, barurile si cafenelele. Ministrul Marcel Vela spunea in urma cu cateva ore ca dupa acesta data romanii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte ca sa faca drumetii sau alpinism.

Orban, despre cand vor putea merge romanii la Biserica: Vom face o evaluare a riscului epidemiologic in prima faza, slujbele se vor tine afara

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca deschiderea bisericilor este in discutie dar ca, cel mai probabil, atunci cand se va lua decizia deschiderii Bisericilor, slujbele se vor tine in prima faza in aer liber, in curtea bisericilor. Vine vara si se vor putea organiza in bune conditii afara, cu respectarea masurilor sanitare, cu portul mastii, a spus premierul.

Certificatele CSU vor putea fi cerute de mai multe firme

Va creste numarul firmelor care vor putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta CSU), utile la amanarea platii ratelor bancare, de exemplu.

Klaus Iohannis, veste excelenta pentru sportivi! Cand vor putea reincepe cantonamentele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca sportivii de performanta vor putea reincepe cantonamen.

Pensionarii vor putea cere telefonic incasarea pensiei pe card: ce comision percepe banca

Pensionarii vor putea cere telefonic incasarea pensiei pe card, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la casele de pensii si la sediul bancii, a anuntat luni una dintre cele mai cunoscute banci din Romania, precizand si care este comisionul lunar de administrare.

Liber la deplasari dupa 15 mai. Vela: Puteti parasi localitatea fara a tine cont de limita de municipiu sau de judet

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa 15 mai oamenii vor putea iesi din localitate, fara a tine cont de limita de municipiu sau limita de judet, si nu vor mai avea nevoie sa completeze declaratii pe propria raspundere.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, intrebat daca, dupa 15 mai, romanii vor putea merge la iarba verde: Puteti merge oriunde doriti respectand regulile de distantare sociala (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a raspuns miercuri seara, intr-un clip publicat pe pagina sa de Facebook,la mai multe intrebari despre ridicarea restrictiilor impuse de autoritati pentru a bloca.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Balbe la nivelul Guvernului. Cum se contrazic premierul Orban si ministrul Vela pe tema masurilor de relaxare

Premierul Ludovic Orban l-a contrazis pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in ceea ce priveste masurile de relaxare dupa perioada de 15 mai.

Premierul Orban il contrazice pe ministrul Vela: Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt inca stabilite. Ceea ce a comunicat Presedintele Iohannis este sigur

Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii n. a din 15 mai) nu sunt inca stabilite in forma finala, pentru ca evaluam riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare, a declarat joi premierul Ludovic Orban. Decizia se va lua cel mai probabil in ultima zi in care ne vom afla in stare de urgenta, a spus Orban. intrebat de media cum comenteaza declaratiile contradictorii ale presedintelui Iohannis si ale ministrului de Interne Marcel Vela pe tema conditiilor de parasire a localitatii, Orban a spus: Ceea ce a comunicat Presedintele este sigur.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )