Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mircea Andrei a demisionat de la conducerea PDL Arges, dupa ce a exclus din partid 21 de primari. Conducerea PDL nu a validat excluderile primariilor din Arges

Hotnews Hotnews,
 Mircea Andrei a demisionat de la conducerea PDL Arges, dupa ce a exclus din partid 21 de primari. Conducerea PDL nu a validat excluderile primariilor din Arges

Fostul senator Mircea Andrei si-a dat demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene PDL Arges si din partid, nu inainte insa de a exclude din PDL 21 de primari. Presa locala noteaza ca demisia si excluderile au venit in week-end-ul in care presedintele Traian Basescu a vizitat acest judet si ca primarii s-ar putea inscrie in Miscarea Populara. Avand in vedere ca au fost exclusi din PDL, primarii nu risca sa-si piarda mandatul, dupa cum scrie Ziarul de Arges. UPDATE Conducerea centrala a PDL a decis luni dizolvarea Biroului Permanent Judetean al Organizatiei democrat-liberale de Arges si numirea ca presedinte interimar a deputatului Catalin Teodorescu. Excluderile din partid ale primariilor PD-L nu au fost validate de Biroul National al PD-L ci doar demisia lui Mircea Andrei. BP al PDL a trimis situatia celor 21 de primari catre Comisia de Etica si Arbitraj. Practic primarii care au cerut sa fie exclusi din partid vor ramane in partid neputand sa migreze catre o alta formatiune. continuă pe Hotnews

VIDEO Mircea Andrei a demisionat de la conducerea PDL Arges, dupa ce a exclus din partid 21 de primari. Conducerea PDL nu a validat excluderile primariilor din Arges

Fostul senator Mircea Andrei si-a dat demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene PDL Arges si din partid, nu inainte insa de a exclude din PDL 21 de primari. Presa locala noteaza ca demisia si excluderile au venit in week-end-ul in care presedintele Traian Basescu a vizitat acest judet si ca primarii s-ar putea inscrie in Miscarea Populara. Conducerea centrala a PDL nu a validat excluderile celor 21 deprimari de la Arges pasand problema Comsiei de Etica si Arbitraj care poate anula decizia BPJ-ului de la Arges. UPDATE Presedintele Traian Basescu a negat orice implicare in situatia excluderilor de la Arges. Va dau cuvantul meu de onoare ca nu am invitat niciun primar PDL sa vina in Miscarea Populara, a declarat presedintele intr-o conferinta de presa.

Mircea Andrei a demisionat de la conducerea PDL Arges, dupa ce a exclus din partid 21 de primari

Fostul senator Mircea Andrei si-a dat demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene PDL Arges si din partid, nu inainte insa de a exclude din PDL 21 de primari. Presa locala noteaza ca demisia si excluderile au venit in week-end-ul in care presedintele Traian Basescu a vizitat acest judet si ca primarii s-ar putea inscrie in Miscarea Populara. Avand in vedere ca au fost exclusi din PDL, primarii nu risca sa-si piarda mandatul, dupa cum scrie Ziarul de Arges.

Conducerea PDL Arges a fost dizolvata, dupa ce 22 de primari au trecut la Miscarea Populara

Biroul Permanent al PDL a decis astazi sa dizolve Biroul organizatiei judetene PDL Arges, dupa demisia presedintelui filialei, Mircea Andrei, fiind numit interimar in fruntea organizatiei deputatul Catalin Teodorescu.

Biroul organizatiei judetene PDL Arges, dizolvat.

BPN al PDL a decis, luni, sa dizolve Biroul organizatiei judetene PDL Arges dupa demisia presedintelui filialei, Mircea Andrei, informeaza Mediafax. In fruntea organizatiei a fost numit interimar deputatul Catalin Teodorescu, a anuntat vicepresedintele PDL Marian Jean Marinescu. BPN al PDL a decis astazi sa dizolve Biroul Judetean Arges. S-a numit un nou birou cu presedinte interimar deputatul Catalin Teodorescu, a precizat Marinescu. Potrivit acestuia, Comisia de etica a partidului s-a .

Liderul PDL Arges a demisionat din partid.

Fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Arges, a declarat, luni, ca a demisionat din partid si a motivat prin faptul ca Vasile Blaga si conducerea PDL au uitat ca exista judetul Arges, transmite Mediafax. Mi-am dat demisia din PDL pentru ca domnul Blaga si conducerea PDL au uitat ca exista judetul Arges si am tinut sa le aduc aminte, a precizat Mircea Andrei. El a spus ca, inainte de a-si da demisia din PDL, a condus sedinta Consiliului de Coordonare al Organizatiei PDL Arges, care a .

Liderul PDL Arges a demisionat din partid: Mircea Andrei a aprobat si excluderea a 22 de primari din PDL

Fostul senator Mircea Andrei, liderul PDLArges, a declarat, luni, ca a demisionat din partid, motivand ca Vasile Blaga si conducerea PDLau uitat ca exista judetul Arges. Mi-am dat demisia din.

21 de primari de la PDL Arges pleaca din partid

21 de primari din Arges vor pleca din PDL. Ei au demisionat la o zi dupa vizita lui Traian Basescu. De asemenea, fostul senator Mircea Andrei renunta la sefia PDL Arges. Potrivit unor informatii primite pe.

Fostul senator Mircea Andrei si-a dat demisia de la sefia PDL Arges

Fostul senator Mircea Andrei a anuntat luni ca si-a depus demisia din functia de presedinte al Organizatiei judetene PDL Arges si din cea de membru de partid.

Deputatul Eugen Tomac a demisionat din PDL pentru a se alatura Miscarii Populare

Deputatul Eugen Tomac a declarat, vineri, ca a demisionat din PDL si ca se va alatura Miscarii Populare. Mi-am inaintat astazi demisia din PDL. Ma alatur unui proiect politic nou, cu ale carui obiective.

Eugen Tomac a demisionat din PDL si se alatura Miscarii Populare

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, vineri, ca a demisionat din PDL si ca se va alatura Miscarii Populare, transmite agentia Mediafax. Mi-am inaintat astazi demisia din PDL. Ma alatur unui proiect politic nou, cu ale carui obiective coincid in totalitate si proiectele mele. Consider ca Romania are acum nevoie acum de un suflu nou in politica si de o alta optiune pentru viitor, a declarat Tomac.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )