Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mircea Badea: E buna compunerea procurorilor, dar mai vreau si detalii! Ce a facut Marian cu banii? Si-a luat shaorma si ceasuri?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: E buna compunerea procurorilor, dar mai vreau si detalii! Ce a facut Marian cu banii? Si-a luat shaorma si ceasuri?

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. Primarul a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat dupa care a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Vanghelie este suspectat ca. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Rade lumea, doamna Kovesi, cu toata dragostea va spun

DNA a clasat astazi denuntul Elenei Udrea. in acest context, Mircea Badea a facut un apel catre sefa DNA. Fac un apel catre doamna Kovesi, ca am facut si aseara. Cu toata dragostea, doamna Kovesi, rade.

Mircea Badea a prezentat colegul de gandire si de exprimare al Cameliei Bogdan

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi a emisiunii in Gura Presei, despre judecatoarea din dosarul Telepatia, Camelia Bogdan, care a participat la o conferinta organizata de fief-ul Monicai.

Mircea Badea: Eu zic ca doamna judecator Camelia Bogdan are un discurs de horoscopist. E pe zodii

In pasa de marti seara dintre emisiunile Sinteza zilei si in gura presei, Mircea Badea a comentat, in stilul caracteristic, un articol din presa centrala care face referire la o conferinta pe tema.

Mircea Badea: Unii traiesc cu senzatia ca pe internet nu exista dezinformare

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a comentat, in pasa de luni seara cu emisiunea Sinteza zilei, realizata de Mihai Gadea, atitudinea multor internauti care au ales sa foloseasca dosarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )