Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mircea Badea, despre decizia de eliberare a lui Dan Voiculescu: Miracolul este ca este foarte articulat, foarte coerent

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre decizia de eliberare a lui Dan Voiculescu: Miracolul este ca este foarte articulat, foarte coerent

Mircea Badea a vorbit, in pasa emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, despre decizia de eliberare a lui Dan Voiculescu. Din punctul de vedere al dreptatii, nu s-a. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, despre decizia de eliberare pentru Dan Voiculescu

Mihai Gadea a salutat decizia magistratilor de laTribunalul Bucuresti de eliberare a profesorului Dan Voiculescu, in dosarul Telepatia, aratand ca raman insa multe semne de.

Decizie de eliberare pentru Dan Voiculescu

Decizie de eliberare pentru Dan Voiculescu. Tribunalul Bucuresti a decis, marti, sa admita cererea de eliberare conditionata depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat in dosarul.

Mircea Badea, despre interviul dat de Laura Codruta Kovesi: Este penibil. A invatat de la Basescu sa se duca in locuri aranjate

Mircea Badea a comentat in emisiunea in gura presei interviul dat de Laura Codruta Kovesi pentru ziare. com. A ales solutia sa vorbeasca cu sustinatorii sai, nu pentru cei care n.

Liviu Plesoianu, despre decizia de eliberare a lui Dan Voiculescu: S-a pus capat unui lant de abuzuri

Deputatul PSD Liviu Plesoianu sustine ca prin eliberarea lui Dan Voiculescu nu s-a facut dreptate, ci s-a pus capat unei parti dintr-un lung lant de abuzuri. Conform legilor.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Dan Voiculescu! OPERATIA si SENTINTA ar putea veni in aceeasi zi

Dan Voiculescu, aflat de vineri la Spitalul Universitar din Capitala, unde ar fi ajuns de urgenta din cauza unei ocluzii intestinale. Omul de afaceri nu a fost inca operat, starea acestuia fiind aceeasi,.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Dan Voiculescu. De ce nu a fost internat intr-un spital-penitenciar

Dan Voiculescu a fost dus, vineri seara, de urgenta, la Spitalul Universitar din Capitala. Omul de afaceri ar fi suferit o ocluzie intestinala. Persoana mentionata a acuzat o stare de rau si s-a.

Ne-am luat ostaticul inapoi! Mircea Badea, bucuros ca Voiculescu a fost ELIBERAT

Bucurie mare in ograda Antenelor dupa decizia de eliberare conditionata a lui Dan Voiculescu. Mircea Badea si Mihai Gadea au fost primii care au reactionat. Ne-am luat ostaticul inapoi! Incepe.

Mircea Badea, dupa eliberarea lui Dan Voiculescu: Decizia nu e o reparatie. Justitia ar trebui sa faca dreptate

Omul de afaceri Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti. Decizia este definitiva. Mircea Badea, realizator al emisiunii in gura.

Dan Voiculescu, declaratie dupa decizia de eliberare: Prejudiciul va fi demontat in justitie

Dan Voiculescu a dat primele declaratii dupa decizia definitiva a judecatorilor de a-l elibera. Profesorul Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar, unde fusese internat in urma cu.

Dan Voiculescu, prima declaratie dupa decizia de eliberare: Mi-au fost furati trei ani din viata, acesti trei ani nu mi-i va da nimeni inapoi

Dan Voiculescu a facut prima declaratie dupa decizia definitiva a judecatorilor de a-l elibera. Profesorul Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar, unde fusese internat in urma cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )