Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mircea Badea, despre dezvaluirile privind noaptea alegerilor prezidentiale din 2009: O marturisire ca un autodenunt

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre dezvaluirile privind noaptea alegerilor prezidentiale din 2009: O marturisire ca un autodenunt

Mircea Badea a comentat, la emisiunea in gura presei, de la Antena 3, dezvaluirile lui Dan Andronic din perioada in care se invartea in anturajul presedintelui Traian. continuă pe Antena3

Alina Bica, despre dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic: Au avut posibilitatea sa influenteze alegerile nu o data, ci de mai multe ori

Alina Bica, fosta sefa DIICOT a comentat dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic despre intalnirea sefilor din institutiile de forta din timpul alegerilor prezidentiale din 2009. Alina Bica spune.

Dan Andronic va fi audiat in Comisia de Control SRI pe tema dezvaluirilor facute. Adrian Tutuianu: O poveste ambalata frumos. Nu exista dovezi privind implicare SRI in alegerile din 2009 (VIDEO)

Dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009 au ajuns pe masa Comisiei de Control a SRI din Parlament. Acesta va fi chemat saptamana viitoare in comisie pentru.

Traian Basescu, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic legate de prezidentialele din 2009: Am aflat cert ca alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au facut o serie de dezvaluiri, luni in cadrul emisiunii Talk B1, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, despre o celula.

Dezvaluiri despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Un personaj-cheie explica cum a castigat Basescu alegerile

Dan Andronic revine cu dezvaluiri din perioada in care se invartea in anturajul presedintelui Traian Basescu. De data aceasta, omul sistemului vorbeste despre cuplul de forta.

Traian Basescu, despre alegerile din 2009: Am aflat cert ca au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, la B1 Tv, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, pe care le catalogheaza ca fiind castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Seful PMP a mai spus si ca nu a stiut ca sefii serviicilor secrete s-au intalnit acasa la Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier.

Adriana Saftoiu, fostul consilier al lui Traian Basescu, despre dezvaluirile lui Dan Andronic: inca din 2007 ma speria aceasta increngatura a sistemului justitie-securitate

Adriana Saftoiu a comentat in emisiunea Punctul de intalnire dezvaluirile facute de Dan Andronic, prin care acesta sustine ca sefii institutiilor de forta din Romania i-ar fi promis lui.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre ancheta privind elaborarea Ordonantei 13: E normal ca procurorul sa dea o solutie in acel dosar. Nu stiu daca nu cumva cumva ei suspecteaza fapte penale de drept comun

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a exprimat, luni seara, convingerea ca procurorii Parchetului General nu urmaresc aspecte care tin de oportunitate, legalitate, circumstanta, temeinicie sau constitutionalitate, in dosarul privind elaborarea Ordonantei 13. Totodata, el a afirmat ca trebuie data o solutie in acest dosar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )