Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mircea Badea, despre nominalizarea Antenei 3 la premiile Emmy

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre nominalizarea Antenei 3 la premiile Emmy

Mircea Badea a comentat, marti, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, nominalizarea Antenei 3 la premiile Emmy. Asa cum sunt premiile Oscar pentru film, sunt Emmy pentru televiziune. Nu exista pe planeta un festival. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre incidentul cu echipa B1: A avut loc in jurul orei 16.30. Noi am ajuns la 17.00, asa cum anuntaseram. Daca as fi fost acolo, cu siguranta nu s-ar fi intamplat asta

Mircea Badea a anuntat, in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza zilei, ca incidentul referitor la jurnalista B1 TV bruscata in zona Palatului Cotroceni a avut loc in jurul orei 16. 30, in zona.

Mircea Badea: Le spun telespectatorilor Antenei 3 ca vor vedea in zilele urmatoare imagini mai crancene decat cele cu Mircea Basescu

Mircea Badea a declarat luni seara la Antena 3 ca postul amintit va face o serie de dezvaluiri si va prezenta imagini cu unul din cei mai bogati oameni din Romania care sustine aproape un sfert din uriasul aparat de propaganda basista.

Mircea Badea si-a realizat emisiunea din fata sediului confiscat al Antenei 3: Pot sa fac emisiune si la telefonul mobil

Mircea Badea a protestat fata de abuzurile care se indreapta catre Antena 3 intr-un mod inedit. Si-a realizat emisiunea in gura presei chiar din fata sediului confiscat al Antenei 3, declarandca.

Mircea Badea: Romania va vedea si va participa la un protest. Basescu sa-si ia elicopter

Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul interventiei sale la Sinteza Zilei, despre plimbarea de la Cotroceni, incidentul care a avut loc inainte de aceasta, dar si despre o serie de dezvaluiri de senzatie care vor.

Mihai Bendeac, sugestii din Antene: sa evite pe post parodierea lui Dan Voiculescu, Mihai Gadea si Mircea Badea

Mihai Bendeac a publicat pe contul sau de Facebook mai multe extrase din corespondenta pe care o avea cu oficialii Antena 1, atunci cand realiza emisiunea iComedy la aceasta televiziune. Potrivit acestei corespondente, i s-a sugerat sa nu parodieze in show-ul sau mai multe persoane publice si oameni din trust: Dan Voiculescu, Mihai Gadea si Mircea Badea.

Politia si Jandarmeria nu au raportat nicio sanctiune, dupa ce 4.000 de oameni, insotiti de Mihai Gadea si Mircea Badea, au blocat circulatia in Bucuresti intr-o manifestatie neautorizata

Reprezentantii Politiei si Jandarmeriei din Bucuresti au declarat, duminica, pentru HotNews, ca nu au aplicat nicio sanctiune in urma mitingului neautorizat in care circa 4. 000 de persoane, insotite de vedetele de televiziune Mircea Badea si Mihai Gadea, s-au deplasat pe carosabil determinand blocarea traficului rutier pe bulevardele din jurul Palatului Cotroceni.

Mircea Badea: Oamenii au iesit pentru ca au simtit nevoia sa exprime niste lucruri

Mircea Badea a participat, dupa cum a anuntat, la plimbarea libertatii din jurul Palatului Cotroceni. Cu mesajul Justitia executa ordine si oameni inscriptionat pe tricou, realizatorul emisiunii.

Mircea Badea si Mihai Gadea, invitati sa faca parte din marele juriu al New York Festivals World`s Best TVFilms

Mircea Badea a anuntat, sambata, in editia speciala QA de la Antena 3, ca, impreuna cu Mihai Gadea, directorul Antena 3, au fost invitati sa faca parte din marele juriu al New York Festivals, cea mai.

Libertatile pentru care s-a plimbat Mircea Badea

Nu credeam ca voi fi nevoit sa povestesc vreodata asta. Nu cu mult timp in urma am nimerit la o cina cu unul dintre dirijorii Antenei 3. Nu-i pot spune numele, caci cadrul era privat. Dupa cateva pahare de vin, omul s-a tras langa mine, m-a privit drept in ochi si mi-a spus: Eu imi fac foarte bine meseria.

CTP, despre plimbarea Antenei 3: Este echivalenta cu chemarea lui Ion Iliescu din 1990

Angajatii Antenei 3, dar mai ales cetatenii care au participat la asa-zisa plimbare a libertatii de duminica si-au atras o serie de critici din partea lui Cristian Tudor Popescu. Acesta a scris intr-un editorial.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )