Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Badea, despre participarea la Global Media Summit: Eram de departe cei mai exotici de acolo!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre participarea la Global Media Summit: Eram de departe cei mai exotici de acolo!

Mihai Gadea, impreuna cu echipa participanta la Global Media Summit la Londra, au primit o scrisoare in care li se multumeste pentru faptul ca au adus din nou stirile in prim plan, afirmand ca sectiune. continuă pe Antena3

Mircea Badea a prezentat colegul de gandire si de exprimare al Cameliei Bogdan

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi a emisiunii in Gura Presei, despre judecatoarea din dosarul Telepatia, Camelia Bogdan, care a participat la o conferinta organizata de fief-ul Monicai.

Mircea Badea: Rade lumea, doamna Kovesi, cu toata dragostea va spun

DNA a clasat astazi denuntul Elenei Udrea. in acest context, Mircea Badea a facut un apel catre sefa DNA. Fac un apel catre doamna Kovesi, ca am facut si aseara. Cu toata dragostea, doamna Kovesi, rade.

Mircea Badea: Eu zic ca doamna judecator Camelia Bogdan are un discurs de horoscopist. E pe zodii

In pasa de marti seara dintre emisiunile Sinteza zilei si in gura presei, Mircea Badea a comentat, in stilul caracteristic, un articol din presa centrala care face referire la o conferinta pe tema.

Mircea Badea: Unii traiesc cu senzatia ca pe internet nu exista dezinformare

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a comentat, in pasa de luni seara cu emisiunea Sinteza zilei, realizata de Mihai Gadea, atitudinea multor internauti care au ales sa foloseasca dosarul.

Ministrul Mircea Dusa, despre infiintarea celor doua comandamente NATO in Romania: Vor functiona in Bucuresti, din 2016 si 2018 (VIDEO)

Ministrul Apararii, Mircea Dusa a declarat, marti, in cadrul bilantului ministerului pe 2014, Romania va pune la dispozitia Aliantei Nord- Atlantice un comandament multinational de divizie si doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )