Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mircea Dusa, despre infiintarea celor doua comandamente NATO in Romania: Vor functiona in Bucuresti, din 2016 si 2018 (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Mircea Dusa, despre infiintarea celor doua comandamente NATO in Romania: Vor functiona in Bucuresti, din 2016 si 2018 (VIDEO)

Ministrul Apararii, Mircea Dusa a declarat, marti, in cadrul bilantului ministerului pe 2014, Romania va pune la dispozitia Aliantei Nord- Atlantice un comandament multinational de divizie si doua. continuă pe B1

Soldati americani pe strazile Bucurestiului: doua comandamente NATO vor functiona in Capitala

Cele doua comandamente NATO stabilite a fi infiintate in tara noastra, in urma reuniunii ministrilor Apararii de la Bruxelles, vor functiona in Bucuresti, urmand a fi operationale in 2016 si 2018, a declarat ministrul Apararii, Mircea Dusa, in cadrul.

Ministrul Apararii: Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona in Bucuresti

Ministrul Apararii, Mircea Dusa a declarat, marti, in cadrul bilantului ministerului pe 2014, ca cele doua comandamente NATO stabilite a fi infiintate in tara noastra, in urma reuniunii ministrilor Apararii de la Bruxelles, vor functiona in Bucuresti, urmand a fi operationale in 2016 si 2018.

VIDEO Primele imagini cu coliziunea celor doua elicoptere in Argentina

Canal 9 Televida din Argentina a difuzat imagini video cu momentul coliziunii celor doua elicoptere in timpul filmarilor emisiunea Dropped, soldata cu moartea a tuturor celor zece persoane aflate la bord, potrivit site-ului Le Monde.

Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR)

Senatorul Mircea Geoana a anuntat ca in cadrul Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, Partidul Social Romanesc, ca raspuns la grava.

Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR)

Senatorul Mircea Geoana a anuntat ca, in cadrul Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat, s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, Partidul Social Romanesc, ca raspuns la grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de Victor Ponta.

Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc: Un raspuns la grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului

Mircea Geoana a anuntat, luni, infiintarea Partidului Social Romanesc, care este un raspuns la grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de Victor Ponta care a decis abandoneze electoratul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )