Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre spalarea lui Traian Basescu de catre CNSAS: Ori suntem martori ai unui miracol de proportii biblice, ori e ceva bizar

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre spalarea lui Traian Basescu de catre CNSAS: Ori suntem martori ai unui miracol de proportii biblice, ori e ceva bizar

65279;Ori suntem martori ai unui miracol de proportii biblice, ori e ceva bizar. Afirmatia a fost facuta joi, de catre Mircea Badea, in cadrul emisiunii in Gura Presei, cu referire la cel mai recent verdict al. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Despre Iohannis nu am inteles decat ca e neamt. El nu poate critica regimul Basescu, ci regimul Merkel

Mircea Badea a comentat ultimele evenimente din cadrul USL, desi a recunoscut ca nu a mai urmarit ceea ce s-a intamplat recent in politica romaneasca. Am inteles ca niste unii, cum ar veni USL-ul asta, au.

Ambasadorul Frantei, despre declaratia presedintelui Traian Basescu privind pierderea asamblarii Dacia: Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte!

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, nu a dorit sa confirme sau sa infirme informatia lansata de presedintele Traian Basescu potrivit careia este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia, din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean si in conditiile in care s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc. Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte, a spus Philippe Gustin. Acesta a precizat ca ar trebui sa ne bucuram si nu trebuie sa vedem ceva concurential in faptul ca se deschide o linie de asambare in alta parte. In ceea ce priveste infrastructura, Philippe Gustin a afirmat ca este nevoie de o legatura mai rapida catre Europa, deoarece fiecare zi de intarziere de livrare constituie un dezavantaj.

Madalin Voicu, despre indemnul lui Traian Basescu la unitatea USL: Este un mesaj usor lichelist

Parlamentarul PSD Madalin Voicu a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Subiectiv indemnul presedintelui Basescu pentru unitatea USL. Este un mesaj usor lichelist, nu trebuie sa punem mare baza pe el. in.

Mircea Badea: Cetateni, va cere presedintele vostru sa iesiti in strada. Eu zic sa il ascultam!

Mircea Badea a vorbit in cadrul emisiunii in Gura Presei despre ultimele critici aduse de Traian Basescu. Se pare ca de data aceasta nici Mugur Isarescu nu a scapat de valul de reprosuri din care, parca nu se.

Mircea Badea: Va dati seama ce viata am fi avut noi daca l-am fi dezmierdat pe Basescu?

Pornind de la o declaratie a lui Traian Basescu, Mircea Badea s-a intrebat ce fel de viata ar fi avut jurnalistii Antenei 3 in cazul in care s-ar fi situat de partea presedintelui. Domnul Basescu Traian a.

Mircea Badea: A spus cineva sa fie Basescu rege, sau imparat. Eu sunt pentru

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, a comentat in cadrul editiei de miercuri a emisiunii 100 de minute o idee noua pentru un posibil viitor al Romaniei. A spus cineva sa fie.

Mircea Badea: E cumva foarte romanesc ceea ce se intampla

Mircea Badea a facut o serie de comentarii, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, despre tensiunile din USL. E cumva foarte romanesc ceea ce se intampla. Niste oameni peste.

Mircea Badea: Nu stiu daca am fost vreodata in viata mea mai aproape de moarte ca in seara asta

Mircea Badea a vorbit, marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre justitia din Romania, mai exact motivarea instantei in cazul unuia dintre dosarele in care realizatorul Antena 3 a fost parte. Am primit.

Traian Basescu, apel catre liderii USL: Sa gaseasca o solutie la disputele din interiorul aliantei

Presedintele Traian Basescu a lansat, miercuri seara, un apel catre liderii USL, cerandu-le sa gaseasca o solutie la acutalele dispute din interiorul aliantei, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Mircea Badea - dans si lovituri de contact in platoul emisiunii in gura presei

Inspirat de o poza cu Cristi Danilet, Mircea Badea a prezentat aseara la in gura presei cateva lovituri din sporturile de contact. Finalul a fost presarat cu momente de dans.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )