Libnet.ro
UNICEF

07:46

Mircea Badea, dialog spumos cu Remus Cernea. Caninii sunt in gura ca sa sfasii carnea cu ei. Natura a gresit? Mi i-a pus ca sa mananc patrunjel cu ei?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, dialog spumos cu Remus Cernea. Caninii sunt in gura ca sa sfasii carnea cu ei. Natura a gresit? Mi i-a pus ca sa mananc patrunjel cu ei?

Mircea Badea a purtat un dialog la Sinteza Zilei cu activistul Remus Cernea, dupa ce acesta din urma a venit imbracat cu un tricou pe care scria Vegan. Aveti canini? a intrebat Mircea Badea. continuă pe Antena3

Mircea Badea:Nu credeam ca e loc de prostie in Parlamentul European

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei despre dezbaterea de miercuri din Parlamentul European. Practic, s-a dus si a zis Buna ziua, eu sunt doamna Veorica.

BOMBA in televiziune! Mircea Badea, dezvaluire soc despre Andreea Esca: E cel mai RUSINOS lucru care s-a aflat pana acum...

Mircea Badea a luat-o in colimator pe Andreea Esca. Celebra prezentatoare a fost prezenta intra emisiune de la PRO TV si a purtat o rochia scurta, care a permis sa se vada un detaliu jenant.

Mircea Badea: S-a intamplat un lucru absolut minunat

Mircea Badea a vorbit, marti, despre o veste minunata pe care a primit-o. Realizatorul emisiunii in Gura Presei s-a referit la modificarile facute peste noapte la legea.

Andreea Esca, intr-o postura JENANTA la tv. Mircea Badea a taxat-o dur: Are un par stralucitor, dar nu pe cap, ci pe picior (FOTO)

Andreea Esca a aparut intr-o postura jenanta la una dintre emisiunile PRO TV. Invitata la o emisiune din trust, rochia scurta pe care a purtat-o stirista a lasat la vedere . parul de pe picioare. Mircea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )