Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Playtech Playtech,
Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Marti, prezentatorul TV Mircea Badea a postat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor in privinta gestionarii pandemiei de coronavirus, organizata de Klaus Iohannis. Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban Presedintele Romaniei a anuntat ca, marti la . continuă pe Playtech

Mircea Badea, dupa sedinta lui Iohannis cu specialistii: Vor inchide accesul pe masivul Postavaru in noptile cu luna plina

Mircea Badea a postat marti un mesaj pe pagina de Facebook, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, organizata de presedintele Klaus Iohannis, la care participa si premierul Orban: Werner a avut din nou sedinta cu specialistii.

Mircea Badea il ataca dur pe Klaus Iohannis. intrebarea ironica pe care a pus-o vedeta de la Antena 3

Prezentatorul in gura presei s-a intrebat in mod ironic, pe reteaua de socializare, de ce nu duc cazurile grave de bolnavi de coronavirus sa fie tratate in strainatate, asa cum cerea propaganda in cazul victimelor de la Colectiv. Numai ca, de data aceasta, Romania, chiar ia in calcul asa ceva, cu bolnavii de coronavirus, potrivit .

Klaus Iohannis a convocat la Cotroceni o sedinta pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Participa membri ai Guvernului si specialisti

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat marti, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pe doi ministri si mai multi experti in sanatate, pentru o discutie despre gestionarea epidemiei de.

Klaus Iohannis organizeaza azi la Cotroceni o sedinta de evaluare a masurilor privind gestionarea pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis participa marti de la ora 15. 00 la o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19. Printre participanti se mai regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru sau seful DSU Raed Arafat.

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

Ce a facut Ludovic Orban dupa ce l-a vazut pe ministrul Tataru la Iasi.

Exista o vorba romaneasca, dura dar plina de adevar. Nu fa ce face popa, ci ce zice popa!, este vorba din popor care ne caracterizeaza intr-o proportie covarsitoare, de cele mai multe ori. Dar ce te faci atunci cand exact cei care itiimpun sa te conformezi, incalca regulile emise chiar de ei, in cazul de .

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

Oana Zavoranu o face praf pe Andreea Banica! De la ce a pornit totul. A fost incredibil de dura

Oana Zavoranu revine in spatiul public cu acuzatii si remarci dure la adresa unor vedete din media romaneasca. Printre cele vizate s-a numarat si Andreea Banica, despre care a scris recent pe retelele de socializare. Oana Zavoranu atac dur catre Andreea Banica in ultima perioada bruneta Oana Zavoranu a lansat o adevarata campanie impotriva asa-zisilor .

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )