Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mircea Badea: Fiul lui Ion Ratiu ar fi spus ca Basescu a fost cel mai bun presedinte. Stimate domn, stiti cine a distrus partidul tatalui dumneavoastra?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Fiul lui Ion Ratiu ar fi spus ca Basescu a fost cel mai bun presedinte. Stimate domn, stiti cine a distrus partidul tatalui dumneavoastra?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, un articol publicat pe net, in care fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, afirma ca Traian Basescu a fost cel mai bun presedinte. Nicolae. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Exista cetateni in Romania mai presus decat orice - procurorii si judecatorii

Mircea Badea a explicat, in pasa de joi cu emisiunea 100 de minute, ca se bucura ca s-a redeschis dosarul pe numele lui Traian Basescu referitor la casa din Mihaileanu, pentru ca acolo Basescu a comis o.

Mircea Badea, mesaj pentru Turcescu: Fa-ti un serviciu secret privat. Esti mult mai credibil din postura asta

Mircea Badea l-a sfatuit pe Robert Turcescu, care a cerut donatii pentru televiziunea sa online, sa isi infiinteze mai degraba un serviciu secret privat, ca ar fi mult mai credibil din postura asta. Ba,.

Mesajul lui Mircea Badea, dupa ce s-a intalnit la mall cu denuntatorul Nelu Iordache: Bre, nici nu am vorbit cu tine!

Mircea Badea a povestit, in pasa editiei de miercuri a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, cum a reactionat in momentul in care s-a intalnit la mall cu Nelu Iordache, denuntatorul care a scris mai.

Mircea Badea: Ambasadele straine sunt pierdute in traducere. Mai intai sa inteleaga termenii si apoi sa isi exprime ingrijorari

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, la Antena 3, subiectul discutiilor purtate de presedintii Senatului si Camerei Deputatilor cu mai multi ambasadori, miercuri. Astfel,.

Mircea Badea: Deciziile unor judecatori din Romania sunt trasate de interventii oculte

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, ca deciziile judecatorilor in Romania sunt trasate de interventii oculte. Faptul ca deciziile.

Mircea Badea: Iohannis nu are nicio problema cu oamenii pusi in functii de Basescu, ba chiar ii plac

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca este nevinovat si ca nu are de ce sa se teama, in cazul in care ar fi incriminat in justitie. Traian Basescu a declarat marti, intr-un interviu la PS News, c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )