Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea, intalnire neasteptata in aeroport: Dumnezeule, inchis cu Udrea intr-o camera de metal, la 10.000 de metri deasupra Pamantului! Asa ceva? Nu, nu, nu!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, intalnire neasteptata in aeroport: Dumnezeule, inchis cu Udrea intr-o camera de metal, la 10.000 de metri deasupra Pamantului! Asa ceva? Nu, nu, nu!

Mircea Badea a povestit, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, ca s-a intalnit cu Elena Udrea in aeroportul din Paris, la terminalul de plecari spre Romania. Eu eram prin aeroport, asa, si am. continuă pe Antena3

Mircea Badea - dans si lovituri de contact in platoul emisiunii in gura presei

Inspirat de o poza cu Cristi Danilet, Mircea Badea a prezentat aseara la in gura presei cateva lovituri din sporturile de contact. Finalul a fost presarat cu momente de dans.

Mircea Badea, despre spalarea lui Traian Basescu de catre CNSAS: Ori suntem martori ai unui miracol de proportii biblice, ori e ceva bizar

65279;Ori suntem martori ai unui miracol de proportii biblice, ori e ceva bizar. Afirmatia a fost facuta joi, de catre Mircea Badea, in cadrul emisiunii in Gura Presei, cu referire la cel mai recent verdict al.

Mircea Badea: Despre Iohannis nu am inteles decat ca e neamt. El nu poate critica regimul Basescu, ci regimul Merkel

Mircea Badea a comentat ultimele evenimente din cadrul USL, desi a recunoscut ca nu a mai urmarit ceea ce s-a intamplat recent in politica romaneasca. Am inteles ca niste unii, cum ar veni USL-ul asta, au.

Mircea Badea: E cumva foarte romanesc ceea ce se intampla

Mircea Badea a facut o serie de comentarii, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, despre tensiunile din USL. E cumva foarte romanesc ceea ce se intampla. Niste oameni peste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )