Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea, intrebare pentru Pavel Abraham: Procurorii sunt buni sau sunt rai?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, intrebare pentru Pavel Abraham: Procurorii sunt buni sau sunt rai?

Mircea Badea i-a adresat avocatului Pavel Abraham intrebarea: procurorii sunt buni sau rai?Unii sunt buni, unii sunt rai, sau unii sunt intre, ca toti oamenii, a raspuns Pavel Abraham. Realizatorul. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Domnul Abraham ne explica ca DNA e de bines

Mircea Badea a comentat, in interventia sa din cadrul emisiunii 100 de Minute, declaratiile avocatului Pavel Abraham potrivit carora va solicita recuzarea procurorilor din dosarul Microsoft. in multele.

Pavel Abraham, avocatul lui Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft, gasit incompatibil de procurorii DNA. Pinalti, aparat in continuare de Catalin Dancu

Avocatul Pavel Abraham, cel care l-a aparat pana acum pe Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft, a fost declarat incompatibil de procurorii DNA, informeaza Stiripesurse. ro. Acestia au descoperit ca Abraham o.

Pavel Abraham, in razboi cu DNA. Avocatul cere recuzarea procurorului din dosarul Microsoft

Pavel Abraham nu mai poate fi avocatul lui Gheorghe Stefan Pinalti pe motiv ca ar reprezenta-o si pe avocata Luminita Mazilu, care l-ar fi denuntat pe Pinalti, informeaza stiripesurse. ro. in cadrul.

Mircea Badea, fotografie de colectie cu Traian Basescu: Nu te-am pocnit inca, dar cand te faci mare iti fur telefonul!

Mircea Badea a descoperit o fotografie de colectie cu fostul presedintele Traian Basescu, pe care a prezentat-o in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea. Mircea Basesica ar trebui s.

Mircea Badea prezinta performanta muzicala la digifonf

Mircea Badea a prezentat, miercuri, la in gura presei, performanta muzicala a cantaretului la digifonf. Vreau sa va arat ceva absolut fabulos. Nici nu stiu cum sa va prezint ce urmeaza sa prezint.

Mircea Badea: Bilantul DNA, o glorificare scarboasa care nu are de-a face cu justitia

Mircea Badea a aratat ca mai multe afirmatii facute de fostul presedinte Traian Basescu in interviul pe care l-a dat in aceasta seara ar putea sa le dea suficiente motive procurorilor DNA sa-l puna sub.

Mircea Badea: N-a zis nimeni la bilant cum i-a protejat DNA pe toti ai lui Basescu

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, bilantul DNA pe 2014 prezentat astazi de Laura Codruta Kovesi. N-a zis nimeni, nimeni la bilantul DNA cum a protejat, timp de.

Mircea Badea: Justitia in Romania e pe probe sau pe denunturi?

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, tendinta cea mai recenta in justitia din Romania, legata de denunturi. Am inteles, mai nou am descoperit denuntul.

Mircea Badea: Justitia independenta a demonstrat singura ca nu este independenta

Mircea Badea a comentat, in pasa de duminica seara intre emisiunile Sinteza zilei si in gura presei, cum a reusit justitia independenta sa demonstreze intr-o singura zi ca nu este deloc.

Mircea Badea, despre declaratiile lui Basescu: Pisi, eu nu te-am abandonat, dar daca astia mici pe care i-am facut mari se iau de noi, ce sa fac?

Traian Basescu a recunoscut intr-un interviu televizat ca a vizitat-o des pe Elena Udrea in ultima perioada. in toata perioada asta in care ii este foarte greu, sa stiti ca sunt unul dintre cei care vorbesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )