Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mircea Badea: L-am vazut astazi pe Basau absolut disperat. L-ati vazut cum cersea o secunda?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: L-am vazut astazi pe Basau absolut disperat. L-ati vazut cum cersea o secunda?

Mircea Badea a comentat, in cadrul emisiunii in Gura Presei, declaratiile pe care Traian Basescu le-a facut astazi intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni. Mare satisfactie am! Mare. continuă pe Antena3

Prin ce peripetii a trecut Mircea Badea pana sa ajunga la nunta Sandrei Stoicescu

Mircea Badea a povestit, duminica, prin ce peripetii a trecut cu o seara inainte, atunci cand a mers la nunta colegei lui, Sandra Stoicescu. Badea a spus ca drumul din Bucuresti pana la Palatul Snagov, acolo.

Cum s-au despartit Teo Trandafir si Mircea Badea

Teo Trandafir a marturisit intr-un interviu ca i-a fost foarte greu ca dupa o lunga vreme in care il avusese coleg de platou pe Mircea Badea sa realizeze singura o emisiune, dar dezvaluie ca nu regreta decizia luata atunci si ii multumeste fostului sau coleg pentru sustinere.

Mircea Badea, banat din nou pe Facebook: Cred ca-mi bag picioarele in el

Mircea Badea pare decis sa renunte la Facebook, dupa ce a fost din nou banat pe cunoscutul site de socializare. Cred ca renunt la asta cu Facebook-ul. Bine, nu am fost eu convins nici inainte. Stiti de ce mi-am.

Mircea Badea: Am o banuiala despre mine, cred ca sunt papagal. Sau sobolan

Mircea Badea are o banuiala - ca ar putea fi papagal sau sobolan, pentru ca a inceput sa presimta unele lucruri. Dezvaluirea a facut-o duminica seara, la emisiunea in gura presei, de la Antena 3. Am o.

Mircea Badea: Procuror ca Papiciulo nu s-a mai pomenit pe planeta Pamant. Era precum Silvia Conti, din Caracatita

In cadrul editiei de joi a emisiunii in gura presei, Mircea Badea l-a ironizat pe procurorul Liviu Papici, spunand despre acesta ca este precum Silvia Conti, personaj din cunoscutul serial italian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )