Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, banat din nou pe Facebook: Cred ca-mi bag picioarele in el

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, banat din nou pe Facebook: Cred ca-mi bag picioarele in el

Mircea Badea pare decis sa renunte la Facebook, dupa ce a fost din nou banat pe cunoscutul site de socializare. Cred ca renunt la asta cu Facebook-ul. Bine, nu am fost eu convins nici inainte. Stiti de ce mi-am. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Am o banuiala despre mine, cred ca sunt papagal. Sau sobolan

Mircea Badea are o banuiala - ca ar putea fi papagal sau sobolan, pentru ca a inceput sa presimta unele lucruri. Dezvaluirea a facut-o duminica seara, la emisiunea in gura presei, de la Antena 3. Am o.

Prin ce peripetii a trecut Mircea Badea pana sa ajunga la nunta Sandrei Stoicescu

Mircea Badea a povestit, duminica, prin ce peripetii a trecut cu o seara inainte, atunci cand a mers la nunta colegei lui, Sandra Stoicescu. Badea a spus ca drumul din Bucuresti pana la Palatul Snagov, acolo.

Mircea Badea: L-am vazut astazi pe Basau absolut disperat. L-ati vazut cum cersea o secunda?

Mircea Badea a comentat, in cadrul emisiunii in Gura Presei, declaratiile pe care Traian Basescu le-a facut astazi intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni. Mare satisfactie am! Mare.

Cum s-au despartit Teo Trandafir si Mircea Badea

Teo Trandafir a marturisit intr-un interviu ca i-a fost foarte greu ca dupa o lunga vreme in care il avusese coleg de platou pe Mircea Badea sa realizeze singura o emisiune, dar dezvaluie ca nu regreta decizia luata atunci si ii multumeste fostului sau coleg pentru sustinere.

Mircea Badea: Procuror ca Papiciulo nu s-a mai pomenit pe planeta Pamant. Era precum Silvia Conti, din Caracatita

In cadrul editiei de joi a emisiunii in gura presei, Mircea Badea l-a ironizat pe procurorul Liviu Papici, spunand despre acesta ca este precum Silvia Conti, personaj din cunoscutul serial italian.

Actrita Oana Pellea anunta ca se va retrage din activitatea Facebook. ...

Actrita Oana Pellea a anuntat ca nu va mai posta impresii personale pe contul de Facebook deoarece presa preia postarile sale si le foloseste pentru a genera scandal mediatic. Pentru ca orice postez pe Facebook, este vanat si rastalmacit de catre Media, pentru ca nu ma intereseaza si detest scandalul mediatic, pentru ca nu vreau sa particip la nici un fel de manipulare mediatica, ma voi retrage din activitatea Facebook, a scris Oana Pellea pe contul personal de pe reteaua de socializare.

Talibanii pakistanezi au avertizat ca o vor ataca din nou pe activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai

Talibanii pakistanezi au reiterat, luni, avertismentul ca intentioneaza sa o atace din nou pe tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai, propusa pentru decernarea Premiului Nobel pentru Pace,.

Vom incerca din nou sa o atacam. Avertismentul lansat de talibanii din Pakistan

Talibanii pakistanezi avertizat ca intentioneaza sa o atace din nou pe tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai, propusa pentru decernarea Premiului Nobel pentru Pace, spunand ca fata are.

Optimi Cupa Romaniei: Vezi cu cine joaca Steaua, din nou! Programul meciurilor.

Meciurile din optimile Cupei Romaniei-Timisoreana au fost trase, azi, la sorti la Casa Fotbalului. Doar trei echipe din ligile inferioare au ajuns pana in aceasta faza a competitiei, majoritatea meciurilor fiind disputate intre din prima liga. Steaua Bucuresti va intalni in optimile de finala, din nou, ACS Poli. Cele doua vor reedita intalnirea de acum doua etape din Liga 1, cand ros-albastrii invingeau cu 3-0. Vezi programul complet al optimilor Cupei Romaniei-Timisoreana: Chindia .

Germania isi apara industria auto: UE amana din nou votul asupra reducerii emisiilor CO2.

UE a blocat din nou, prin Comisia Europeana, luarea unei decizii asupra nivelului mediu al emisiilor de CO2, care va trebui atins de fiecare producator in parte pana in 2020. Germania, care s-a opus de la inceput noului prag de 95 g/km a fost sustinuta de Marea Britanie, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovacia, potrivit Automotive News Europe. Tinta de 95 g/km, media emisiilor CO2 care ar trebui atinsa de flota de vehicule a fiecarui producator in parte pana in 2020, este tot mai departe in urma .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )