Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mircea Badea: Nu mai are nimeni nicio indoiala ca DNA este divizia penala a SRI

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Nu mai are nimeni nicio indoiala ca DNA este divizia penala a SRI

Mircea Badea a vorbit, de la Radio Zu despre decizia procurorilor anticoruptie de a clasa dosarul Flota , in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare,. continuă pe Antena3

Mircea Badea, pamflet la pamflet: in seara asta prezint cele mai tari lucruri din Univers

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a aratat cateva din cele mai in trend materiale din mediul online. Daca o sa se uite lumea la mine la emisiune, in seara asta, o sa vada cele.

Mircea Badea: EVZ se intreaba daca nu cumva Obama finanteaza terorismul. Nu e superb?

Mircea Badea a explicat, miercuri seara, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca traieste o stare de implinire profunda. Sunt foarte multumit. Am o stare de implinire profunda. Stii tu ambasada.

Mircea Badea: ANI s-a facut de bacanie. Ce fac eu acum? Eu divinizam ANI

Mircea Badea a comentat procesul castigat de presedintele Klaus Iohannis cu ANI, miercuri, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Sunt fericit ca domnul.

Mircea Badea: Nu-mi deschid televiziune. E o cretinitate absoluta

In legatura cu zvonul potrivit caruia Mircea Badea si Mihai Gadea si-ar deschide un post de televiziune, realizatorul emisiunii in gura presei a infirmat aceasta informatie aparuta in mediul virtual. Am.

Generatia Facebook si Mircea Badea, pusi fata in fata! Vezi cum comenteza reactiile divelor

Generatia Facebook si Mircea Badea au fost puse fata in fata. impreuna cu Mihai Gadea si invitatii editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei au vorbit despre cateva videouri, devenite virale peste.

Mircea Badea: Ce atatea consultari? Cand se intampla ceva rau, e ghinion

Mircea Badea a comentat, in pasa din emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, tema dezbaterilor propuse de premierul Victor Ponta si refuzul liberalilor. Multi din politica trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )