Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mircea Badea povesteste amuzat: Nu am vrut sa iau copilul in brate, mi-e frica de el!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea povesteste amuzat: Nu am vrut sa iau copilul in brate, mi-e frica de el!

Mircea Badea a povestit in cadrul editiei speciale de astazi despre primele momente petrecute alaturi de copilul sau. intrebat de Radu Tudor daca este cumva obosit, acesta a raspuns ca stresul este cel care l-a. continuă pe Antena3

Fresh! Prima imagine cu Vasilica 2014, copilul lui Carmen Bruma si Mircea Badea

Carmen Bruma a nascut ieri, pe cale naturala, un baietel perfect sanatos. Pentru ca atat ea cat si micutul ei se simt de minune, Carmen a impartasit astazi deja, cu fanii ei de pe Facebook, o fotografie induiosatoare in care apare tinandu-l in brate pe baietelui ei si al lui Mircea Badea, pe care inca il alinta Vasilica 2014.

Mircea Badea a lipsit ieri de la serviciu! Sunt epuizat!, spune el dupa nasterea lui Carmen Bruma!

Mircea Badea a fost ieri agitat in permanenta. Iubita lui, Carmen Bruma, a adus pe lume primul lor copil, drept urmare vedeta Antena 3 nu a mai realizat emisiunea In gura presei. Iata primele declaratii ale lui Mircea Badea ca proaspat tatic.

Mircea Badea despre momentul intalnirii cu baietelul sau: I-am pus manusile de box in maini, i-am spus: Tata tine garda sus intodeauna!

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, despre unul dintre cele mai emotionante momente ale vietii, nasterea primului copil. I-am pus manusile de.

Mircea Badea despre momentul intalnirii cu baietelul sau. I-am pus manusile de box in maini, i-am spus: Tata tine garda sus intodeauna!

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, despre unul dintre cele mai emotionante momente ale vietii, nasterea primului copil. I-am pus manusile de.

Mircea Badea are un urmas. Carmen Bruma a nascut un baietel

Carmen Bruma, partenera lui Mircea Badea, a devenit mamica unui baietel miercuri seara. Prezentatoarea TV a preferat sa nasca pe cale naturala, la maternitatea Regina Maria din Bucuresti. Acesta este primul copil al cuplului.

Mircea Badea este in culmea fericirii. A devenit TATIC

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, a devenit tatic. Carmen Bruma a nascut in urma cu putin timp un baietel perfect sanatos. Anuntul oficial a fost facut la Sinteza Zilei cu Mihai.

Mircea Badea a devenit tata

Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea, a nascut un baietel la maternitatea Regina Maria din Capitala, miercuri seara, scrie Reporter Virtual.

Mircea Badea vrea acreditare la Cotroceni. Prietene, m-am nascut pregatit. Doar sa ajung la Cotroceni si sa imi vina randul la intrebare

Mircea Badea a afirmat, in pasa editiei de marti a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei ca isi doreste sa obtina acreditarea jurnalistica la Palatul Cotroceni, pentru a-i adresa intrebari lui.

Mircea Badea face show! Care este legatura dintre Elena Udrea si melodia Tu

Mircea Badea face show! in cadrul editiei de astazi al emisiunii Sinteza Zilei, realizatorul in Gura Presei a facut o asociere intre piesa Tu si Elena Udrea. Eu cred ca si Elena Udrea asculta melodia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )