Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mircea Badea, reactie la protestul de la DNA: Sunt foarte multumit ca...

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, reactie la protestul de la DNA: Sunt foarte multumit ca...

Scandal, miercuri dimineata, la sediul DNA, unde au mers atat sustinatori, cat si contestatari ai Laurei Codruta Kovesi. Protestul a fost inceput de deputatul PSD, Liviu Plesoianu, membru al. continuă pe Antena3

Iohannis: Nu vad nici un motiv de suspendare a lui Kovesi. Eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si Parchetului General si de conducerea acestor institutii

Nu vad nici un motiv de suspendare a lui Kovesi. Eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si Parchetului General si de conducerea acestor institutii, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. Intrebat insistent intr-o conferinta de presa despre soarta DNA si Laurei Codruta Kovesi, Iohannis a anuntat ca asteapta rezultatele verificarilor. Nu cred ca e afectat statul de drept, a mai spus Iohannis. La prima intrebare despre scandalul din DNA, Iohannis a parat, spunand ca am fost informat despre abordarile media.

Nu vad niciun motiv de suspendare. Klaus Iohannis, ii ia apararea lui Kovesi: Sunt foarte multumit de activitatea DNA (VIDEO)

Klaus Iohannis a intervenit in scandalul momentului din interiorul DNA. in cadrul unei conferinte de presa de dupa sedinta CSAT; presedintelui a precizat ca este la curent cu situatia din prezent din.

NU vad niciun motiv de SUSPENDARE. Iohannis o apara pe Kovesi: Sunt foarte multumit de activitatea DNA (VIDEO)

Klaus Iohannis a intervenit in scandalul momentului din interiorul DNA. in cadrul unei conferinte de presa de dupa sedinta CSAT; presedintelui a precizat ca este la curent cu situatia din prezent din.

Iohannis: Nu vad niciun motiv pentru suspendarea din functie a sefei DNA. Sunt foarte multumit de activitatea institutiei si a conducerii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu vede niciun motiv pentru suspendarea din functie a sefei DNA, Codruta Kovesi. Seful statului a precizat ca este bine ca se fac verificari in legatura cu abordarile media care au aparut privind activitatea DNA si a amintit ca el este multumit de activitatea Parchetului General si DNA.

Mircea Badea, despre gestul controversat al sefei DNA: Nu se poate ceva mai tare!

Mircea Badea a difuzat, in pasa editiei de miercuri a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, un scurt fragment din filmul The Dictator, aratand.

Mircea Badea, aparitie inedita la Antena 3. Gadea: Ray Charles? Badea: Nu, Augustin Lazar

Mircea Badea a aparut marti, in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, cu o pereche de ochelari de soare, dupa modelul pe care l-a afisat procurorul general al Romaniei,.

Mircea Badea, despre cele mai tari imagini pe care le-a vazut anul acesta: Te cuprinde un sentiment de zadarnicie acuta

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei cele mai tari imagini pe care le-a vazut anul acesta. Realizatorul a recunoscut ca te cuprinde si un sentiment de buna dispozitie.

Lovitura pentru DNA: Sunt obligati sa redeschida un dosar pe care l-au clasat (VIDEO)

DNA primeste o lovitura extrem de dura de la judecatori. Procurorii anticoruptie sunt obligati de Curtea de Apel Bucuresti sa redeschida un dosar pe care l-au clasat si sa inceapa urmarirea penala. Vo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )