Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mircea Badea: Sistemul de urgenta 112 nu exista. 112 e, cel mult, un numar de taxi

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Sistemul de urgenta 112 nu exista. 112 e, cel mult, un numar de taxi

Mircea Badea s-a aratat dezamagit, miercuri, de sistemul de urgenta 112, concluzionand ca, de fapt, acest sistem nu exista, facand referire la accidentul aviatic din Apuseni. Sistemul 112 nu exista. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Nu ai cum sa-l ascunzi pe Opris (STS) in cazul accidentul aviatic, orice ai face

Mircea Badea este de parere ca seful STS, Marcel Opris, nu poate fi ocolit in cazul accidentului aviatic din Apuseni. Oricat de multa propaganda ar fi, un lucru ramane cert: 112 nu a functionat, iar 112 tine.

Mircea Badea: Stiti ce se va intampla maine in Romania?

Mircea Badea a comentat cel mai mediatizat subiect al ultimelor zile, zapada care s-a asternut peste mai multe judete ale tarii. Realizatorul Antena 3 a vorbit si despre isteria ce a cuprins Romania, dupa ce.

Cum infrunta Mircea Badea viscolul

Mircea Badea alearga kilometri intregi si pe viscol. Astazi, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a alergat in parc sase kilometri si a postat fotografia pe Facebook, unde s-a bucurat.

Mircea Badea: El a incalcat Constitutia si a violat-o ca un rinocer pe Viagra

Mircea Badea a vorbi in cadrul emisiunii in Gura Presei despre un articol care face referire la oamenii care il vor parasi pe Traian Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte. Este perfect.

Mircea Badea: Domnul Basescu s-a intors din Izdrael?

Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre vizita lui Traian Basescu in Israel, dar si despre potentiale noi investitii ale presedintelui. Domnu Basescu s-a intors din Izdrael,.

Mircea Badea: Vasilica 2014 o sa strige Jos, Basescu!

Mircea Badea crede ca fiul lui, atunci cand se va naste, va striga Jos, Basescu!, a spus jurnalistul, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. Vasilica 2014 o sa strige Jos, Basescu!, a spus.

Mircea Badea: Daca in Romania se va intampla un cutremur, o sa murim multi!

Mircea Badea a facut o serie de comentarii, in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei, pe marginea subiectului accidentului aviatic din Apuseni si a neputintei autoritatilor romane de a.

Medicul Zamfir a stat peste o ora conectat la numarul de urgenta 112, fara ca salvatorii sa-si dea seama unde se afla epava

Medicul Radu Zamfir a stat o ora si 11 minute conectat la numarul de urgenta 112, fara ca salvatorii profesionisti sa-si dea seama unde se afla epava. Ceea ce nu a reusit armata de la ISU au reusit in doar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )