Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mircea Cartarescu calca din nou, azi, pragul Club A

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu calca din nou, azi, pragul Club A

Astazi, miercuri 16 martie, intre orele 19. 00 si 21. 30, Cafeneaua critica din Club A, avandu-l ca amfitrion pe criticul literar Ion Bogdan Lefter, il are din nou ca invitat pe scriitorul Mircea Cartarescu, care va vorbi despre succesul neasteptat si de proportii al noului sau roman, Solenoid. continuă pe Adevărul

Mircea Cartarescu povesteste despre cum a fost cenzurat Umberto Eco in Romania

Scriitorul Mircea Cartarescu a evocat, in revista Q Magazine, intalnirea sa cu Umberto Eco, in anii 80, cand Numele trandafirului a fost tradus in limba romana. in plina dictatura ceausista, Umberto Eco a venit la Bucuresti la lansarea traducerii romanesti a Numelui trandafirului. intalnirea a fost secreta, doar cu scriitori selectati atent, povesteste Mircea Cartarescu in articolul din Q Magazine.

Lovitura dura pentru Gigi Becali. Procurorii cer ca latifundiarul sa fie audiat din nou in dosarul lui Gabriel Popoviciu

Procurorii au cerut, luni, la termenul de judecata din dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu, ca finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, sa fie audiat din nou, dupa ce si-a schimbat declaratia in.

Brigitte Sfat, din nou in cabinetul medicilor esteticieni. Ce schimbare a mai facut vedeta

S-a declarat o adepta a operatiilor estetice, asa ca nu e de mirare ca Brigitte Sfat a luat din nou cu asalt cabinetele medicilor esteticien. De data aceasta, posteriorul a avut parte de imbunatatiri, dar nu numai.

Lucian Bute urca din nou in ring pentru un titlu mondial

Boxerul roman Lucian Bute va urca din nou in ring si il va infrunta pe suedezul Badou Jack pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

Vasile Dancu: in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal

Ministrul Dezvoltarii, Vasile Dancu, spune ca, in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal. Primaria Capitalei va primi cel mai probabil luni avizul Comisiei tehnice a Ministerului Dezvoltarii, transmite Digi24.

UPDATE: Fosta nora a lui Virgil Magureanu, din nou la DNA. Ea va depune la Politie dovezi ca a fost amenintata

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiesti. La iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, ca va depune, la Sectia 3 de Politie din Bucuresti, mai multe dovezi care atesta faptul ca a fost amenintata, .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )