Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu ma supar daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD pentru Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu ma supar daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD pentru Parlamentul European

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu s-ar supara daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD la alegerile europarlamentare, precizand ca prezenta lui Mircea Diaconu in Parlamentul European ar fi un castig. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Sunt sanse de 51% ca Oprescu sau Tariceanu sa fie presedinti, Isarescu vrea alt mandat la BNR/ Daca Mircea Diaconu va lua si voturi de la PSD pentru PE, nu ma supar, avem destule

Sansele ca Romania sa aiba, prin Sorin Oprescu sau Calin Popescu Tariceanu, un presedinte de genul celui dorit anterior de USL, un arbitru nepartizan, sunt de 51%, iar lista de candidati este tot mai scurta, deoarece Mugur Isarescu isi doreste un nou mandat la BNR, a spus premierul Victor Ponta duminica seara, la Antena 3.

Mircea Diaconu - civilul indezirabil

Dincolo de PNL, liste de candidati si voturi, cazul Mircea Diaconu este o piatra de incercare pentru societatea civila. Cel mai important este daca marele artist si spirit civic deopotriva va reusi sa stranga semnaturile necesare pentru a candida la Parlamentul European. Chiar mai important decat daca va obtine si voturile pentru a accede in PE!.

Ce vor regizorii din spatele lui Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru a candida la europarlamentarele din 25 mai ca independent, desi instanta i-a interzis sa ocupe functii pana in 2015. Actorul este sprijnit public de Dan Voiculescu si Victor Ponta. Citeste si: Teatrul Nottara, transformat in sediu de campanie Mircea Diaconu incearca sa adune 100. 000 de semnaturi, pana miercuri, pentru a-si depune candidatura ca independent la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai. Actorul a instalat un punct chiar in fata .

Presedintele ANI: Cine participa la strangerea semnaturilor pentru Mircea Diaconu incalca legea

Seful ANI, Horia Georgescu, a declarat ca persoanele care se vor implica in promovarea candidaturii lui Mircea Diaconu pentru europarlamentare vor impiedica infaptuirea justitiei, iar daca BEC ar accepta.

Sute de pensionari au semnat vineri pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare: Este actor bun, cult. Si cei care nu sunt intelectuali, nu sunt prosti

Sute de pensionari au venit vineri sa semneze pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare, la chemarea Antena 3, in anumite momente fiind chiar mici cozi la punctele unde se strang semnaturi. Sustinatorii, majoritatea pensionari, nu au fost interesati de faptul ca exista o sentinta judecatoreasca care ii interzice lui Diaconu sa fie numit intr-o functie publica. Cei care au semnat sunt de parere ca Diaconu este un actor bun, un om corect si care le poate reprezenta interesele la Parlamentul European. O femeie chiar a izbucnit in plans, suparata fiind de starea in care a ajuns Romania si vazand un viitor mai bun cu Mircea Diaconu. Citeste si: Este Voiculescu mai tare ca justitia?.

Campania de semnaturi a lui Mircea Diaconu. Dan Voiculescu: Solicit sa se sustina candidatura lui Diaconu

Omul de afaceri Dan Voiculescu solicita populatiei sa se alature lui Mircea Diaconu in demersul sau de a candida la alegerile europarlamentare ca independent. Fiica actorului, Ana Diaconu, a prezentat, la Antena 3, locurile in care romanii isi pot arata solidaritatea fata de Diaconu printr-o semnatura.

Victor Ponta a dezvaluit care este scorul asumat de USD pentru alegerile europarlamentare

Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3 ca scorul asumat de USD pentru alegerile europarlamentare este de 35% din voturi. Scorul asumat de USD este de 35%, noi nu am.

Mircea Diaconu, la Punctul de intalnire: Nu admit ca ceva sau cineva sa-mi taie drepturile cetatenesti

Maestrul Mircea Diaconu vorbeste in emisiunea Punctul de intalnire despre misiunea sa de a aduna 100. 000 de semnaturi pentru a putea candida la alegerile europarlamentare. Mircea Diaconu a declarat ca este.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca.

Fiica lui Mircea Diaconu, la Sinteza zilei: Candidatura la europarlamentare, ultima sansa de a sterge pata pusa de ANI. Altfel, ramane ca ei

Ana Diaconu, fiica maestrului Mircea Diaconu, a vorbit in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre decizia tatalui ei de a candida ca independent la alegerile europarlamentare, din 25 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )