Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR)

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR)

Senatorul Mircea Geoana a anuntat ca in cadrul Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, Partidul Social Romanesc, ca raspuns la grava. continuă pe Antena3

Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR)

Senatorul Mircea Geoana a anuntat ca, in cadrul Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat, s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, Partidul Social Romanesc, ca raspuns la grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de Victor Ponta.

Politic Show: Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR); Alina Gorghiu anunta un proiect legislativ al PNL pentru votul in Diaspora. Care este principala modificare; De ce l-a eliberat din functie Klaus Iohannis pe George Scutaru

Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii il vor bloca. Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor. Ilie Bolojan: Asociatia Municipiilor din Romania vrea alegerea primarului tot din primul tur. Ilie Bolojan, presedintele executiv al Asociatiei Municipiilor.

Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc: Un raspuns la grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului

Mircea Geoana a anuntat, luni, infiintarea Partidului Social Romanesc, care este un raspuns la grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de Victor Ponta care a decis abandoneze electoratul de.

Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc

Senatorul Mircea Geoana a anuntat ca, in cadrul Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat, s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, Partidul Social Romanesc, ca raspuns la grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Ministrul Mircea Dusa, despre infiintarea celor doua comandamente NATO in Romania: Vor functiona in Bucuresti, din 2016 si 2018 (VIDEO)

Ministrul Apararii, Mircea Dusa a declarat, marti, in cadrul bilantului ministerului pe 2014, Romania va pune la dispozitia Aliantei Nord- Atlantice un comandament multinational de divizie si doua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )