Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mircea Geoana: Noua deviza a PSD este bogat si corupt. PSD-isti adevarati, luati-va partidul inapoi! (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Geoana: Noua deviza a PSD este bogat si corupt. PSD-isti adevarati, luati-va partidul inapoi! (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca el si premierulVictor Ponta nu gandesc la fel deoarece el nu face parte din fratia banului. Ponta a explicat in sfarsit m. continuă pe B1

Mircea Geoana, atacuri dure la sefii PSD: Ponta e micul Kim, nu micul Titulescu. Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice

Mircea Geoana a lansat vineri atacuri dure la sefii PSD, dupa ce joi a fost exclus din partid impreuna cu Marian Vanghelie. Geoana a spus ca bogat si corupt a devenit noua deviza a PSD-ului condus de triada Ponta - Ghita - Dragnea si l-a comparat pe Ponta cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un. Geoana l-a acuzat pe Ponta ca a refuzat deliberat sa deschida noi sectii de vot in strainatate, desi fusese sfatuit sa faca asta de consultantii straini din campanie si de stafful de campanie: Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice.

Mircea Geoana: Am reusit sa reformez PSD cam pana pe la jumatate...

Sambata, in incheierea Consiliului National al Tinerilor din Romania, de fata cu vreo 300 de tineri, am avut ocazia sa-i pun domnului Mircea Geoana o intrebare care se potriveste ca o manusa cu discursurile sale doldora de termeni precum reforma clasei politice, de citate inspirationale si de cuvinte imprumutate de la partenerii nostri de peste Ocean.

Mircea Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al primului-ministru

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a anuntat, vineri, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru. Acesta a afirmat ca a fost o functie in mare masura formala, pe care a.

SURSE: PSD discuta posibila EXCLUDERE a lui Mircea Geoana din partid

Una dintre temele abordate in sedinta PSD de joi este excluderea lui Mircea Geoana din partid. Din sursele Antena 3, se ia in calcul aceasta varianta, dar si alte sanctiuni, mai putin drastice, pentru fostul.

Ion Cristoiu: Ponta a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana

Prin excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, premierul Victor Ponta a dejucat a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana,.

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost EXCLUSI din PSD

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD, conform primelor informatii date pe surse din sedinta PSD. Declaratiile lui Mircea Geoana au fost in contradictoriu cu informatia noastra.

Mircea Geoana: Este nevoie de remanierea Guvernului

Mircea Geoana le transmite colegilor din PSD sa pastreze actuala conducere a partidului si sa nu scoata securea razboiului. Remanierea Guvernului este absolut necesara in acest moment, dar Victor Ponta nu.

Mircea Geoana l-a atacat dur pe Victor Ponta, dupa ce a fost dat afara din PSD

Mircea Geoana a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta, dupa ce aseara a fost exclus din PSD. Se pare ca am devenit un fel de exlus de serviciu. Dupa 2009, cand intr-adevar am pierdut la o diferenta.

Mircea Geoana, despre momentul in care a fost exclus din PSD: Ponta a spus: ori eu, ori el!

Senatorul Mircea Geoana, proaspat exclus din PSD, a vorbit, la Gandul Live, despre discutiile din sedinta social-democratilor, in urma caruia el a fost exclus.

Mircea Geoana: Partidul a decis suspendarea mea, a lui Sova si a lui Vanghelie, pana la Congresul PSD (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat, la finalul sedintei CExN a PSD, ca dupa lungi discutii, s-a decis suspendarea sa din partid, precum si a lui Dan Sova si Marian Vanghelie, pana la Congresul PSD. Ponta a facut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )