Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Senatorul social-democrat Mircea Geoana sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD, cel mai mare partid din tara, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, in conditiile in care astazi sunt doua variante: un Presedinte si un Guvern de stanga care reconstruiec Romania sau o coagulare a fortelor de dreapta in jurul lui Traian Basescu si continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat in 10 ani. continuă pe Hotnews

Cel mai vechi partid din Egipt sustine candidatura fostului sef al armatei la alegerile prezidentiale

Partidul nationalist Al-Wafd, cel mai vechi din Egipt, a anuntat ca va sprijini candidatura fostului sef al armatei, Abdul Fattah al-Sisi, la alegerile prezidentiale din luna mai, informeaza agentia EFE, citata.

Cel mai mare targ de carte din Ardeal: Gaudeamus. Programul evenimentului

Cel mai mare targ de carte din Transilvania, Targul Gaudeamus, a revenit la Cluj de miercurea aceasta si isi asteapta cumparatorii pana duminica, 13 aprilie, inclusiv. Peste 60 de expozanti si circa 100 de edituri romane si straini expun in Piata Unirii, zilnic intre orele 10. 00 si 19.

BMW si-a consolidat pozitia de cel mai mare producator de masini de lux la nivel mondial, cu o crestere de 17% a vanzarilor in luna martie

BMW a avut o crestere de 17% a vanzarilor in luna martie si si-a consolidat, astfel, pozitia de cel mai mare producator de automobile de lux la nivel mondial. De asemenea, crestere de 12% a inregistrat BMW si.

Holcim si Lafarge vor fuziona si devin cel mai mare producator de ciment din lume

Compania Holcim si Lafarge, ambele cu operatiuni in Romania, au convenit o fuziune prin schimb de actiuni, care va crea cel mai mare producator de ciment din lume si va presupune vanzarea de active, mai ales in Europa, pentru a obtine aprobarile.

Cel mai mare fotbalist din istoria Petrolului e convins: Fara public, echipa aceasta ar fi la mijlocul clasamentului

Singurul fotbalist din istoria Petrolului, care a fost pe teren la toate cele trei titluri castigate de ploiesteni, intre 1958 si 1966, nu e foarte entuziasmat de ce vede acum la Ploiesti.

Cel mai scump apartament din Bucuresti, valorand un milion de euro, a fost vandut

Pentrhouse-ul de 600 de metri patrati din centrul Bucurestiului, evaluat drept cel mai scump apartament din Bucuresti, a fost cumparat cu un milion de euro, scrie Digi 24. Apartamentul este situat la etajul al.

Dolarul - la cel mai slab curs din ultimele cinci luni, fata de valutele majore

Dolarul era tranzactionat ieri, pe piata americana, la cel mai slab curs din ultimele cinci luni, raportat la un cos alcatuit din alte valute majore, pe fondul speculatiilor potrivit carora minutele reuniunii din martie a Federal Reserve Fed) ar putea submina increderea care a stat la baza aprecierii recente a monedei SUA.

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

Justin Timberlake a fost desemat de Fashion ONE TV cel mai elegant barbat din lume. Artistul ii ia locul lui David Beckham, cel care a detinut locul 1 anul trecut. Iata ce alti barbati celebri figureaza in clasament.

Romania are cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori

Romania are cea mai mare cota de piata a concurentilor in transportul feroviar de marfa, insa, cu toate acestea infrastructura este evaluata prost, sustine un raport al Comisiei Europene, care adauga si faptul ca in Romania se gaseste cea mai mare rata a deceselor rutiere la un milion de locuitori.

Iesirile de capital din Rusia, la cel mai ridicat nivel din 2008

Iesirile nete de capital din Rusia au ajuns, in primul trimestru din acest an, la cel mai ridicat nivel din 2008, in pe fondul crizei din Ucraina, conform datelor publicate ieri de banca centrala de la Moscova.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )