Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Geoana in The Globalist: De la Trump la Brexit; natura bipolara a politicii moderne

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana in The Globalist: De la Trump la Brexit; natura bipolara a politicii moderne

Miercuri, The Globalist a publicat un text semnat de Mircea Geoana, fost candidat la presedintie si fost ambasador al Romaniei in Statele Unite. Acesta a scris despre starea politicii din prezent, facand referire la alegerile din SUA si la Brexit, care, potrivit acestuia, reflecta schimbarile violente ale societatii. continuă pe Adevărul

Mircea Geoana, in The Globalist: De la Trump la Brexit. Natura bipolara a politicii moderne

The Globalist a publicat, miercuri, un text semnat de Mircea Geoana, fost candidat la presedintie si fost ambasador al Romaniei in Statele Unite. Acesta a opinat despre starea politicii din prezent, facand referire la alegerile din SUA si la Brexit, care reflecta schimbarile violente ale societatii.

Fiica lui Mircea Geoana, vedeta universitatii din SUA la care studiaza! Ana Geoana s-a dat in spectacol la petrecerea de sfarsit de an (FOTO)

Fiica lui Mircea Geoana este una dintre cele mai populare studente ale Univeritatii Pennsylvania din Philadelphia. Ana studiaza medicina in SUA, iar de curand a facut senzatie la petrecerea studente.

Dan Andronic, atac dur la adresa lui Mircea Geoana: ii e frica sa se afle adevarul

Razboiul alegerilor prezidentiale din 2009 este departe de a se incheia. Dupa ce Mircea Geoana l-a atacat pe Dan Andronic si a spus ca dezvaluirile sale sunt un joc pe care il face alaturi de Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )