Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

România Liberă România Liberă,
Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana si Vanghelie. continuă pe România Liberă

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana.

Mircea Geoana: Vacanta in Dubai nu i-a facut bine lui Victor Ponta. Sunt convins ca isi face o analiza cu privire la modul in care isi vede viitorul politic imediat

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, marti, ca vacanta pe care Victor Ponta a petrecut-o in Dubai dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale nu i-a facut bine acestuia, el aratand ca Ponta trebuie sa faca o analiza despre acest episod, ca si despre modul in care isi vede viitorul politic, transmite Mediafax.

Mircea Geoana, despre momentul in care a fost exclus din PSD: Ponta a spus: ori eu, ori el!

Senatorul Mircea Geoana, proaspat exclus din PSD, a vorbit, la Gandul Live, despre discutiile din sedinta social-democratilor, in urma caruia el a fost exclus.

Mircea Geoana: Partidul a decis suspendarea mea, a lui Sova si a lui Vanghelie, pana la Congresul PSD

Mircea Geoana a declarat, la finalul sedintei CExN a PSD, ca dupa lungi discutii, s-a decis suspendarea sa din partid, precum si a lui Dan Sova si Marian Vanghelie, pana la Congresul PSD. Ponta a facut.

Mircea Geoana: Partidul a decis suspendarea mea, a lui Sova si a lui Vanghelie, pana la Congresul PSD (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat, la finalul sedintei CExN a PSD, ca dupa lungi discutii, s-a decis suspendarea sa din partid, precum si a lui Dan Sova si Marian Vanghelie, pana la Congresul PSD. Ponta a facut.

Ion Cristoiu: Ponta a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana

Prin excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, premierul Victor Ponta a dejucat a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana,.

Mircea Geoana: Este nevoie de remanierea Guvernului

Mircea Geoana le transmite colegilor din PSD sa pastreze actuala conducere a partidului si sa nu scoata securea razboiului. Remanierea Guvernului este absolut necesara in acest moment, dar Victor Ponta nu.

VIDEO Victor Ponta, dupa Comitetul Executiv National al PSD: Trebuie sa gasim o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut, comunism, baroni locali si corupti / Congres in primavara lui 2015. Nu ne retragem de la guvernare; ne prezentam in Parla

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca Partidul Social Democrat are nevoie de un nou proiect, o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut si care sa scape formatiunea de imaginea unui partid al comunistilor, al baronilor locali si protector al coruptilor. Liderul PSD a mai anuntat ca PSD se va reuni in Congres in primavara anului viitor, cand va fi aleasa o noua conducere a partidului. Totodata, in cadrul CExN s-a mai decis ramanerea PSD la guvernare si continuarea proiectelor, urmand ca Victor Ponta sa se prezinte in fata Parlamentului cu o formula restructurata de Guvern si cu bugetul pentru 2015.

Mircea Geoana il lauda pe Klaus Iohannis: E un om serios, capabil sa invete

Senatorul Mircea Geoana, exclus joi din PSD, a vorbit, la Gandul Live, despre excluderea sa, dar si despre presedintele ales Klaus Iohannis, pe care si-a amintit ca l-a dorit drept premier in 2009.

Mircea Geoana: Trebuie un Guvern mai suplu, dar cu un minister al romanilor din diaspora

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat ca asteapta la CExN adoptarea unui set de criterii de performanta si integritate pentru membrii Executivului, precizand, totodata, ca trebuie un guvern mai suplu, cu mai putine ministere, dar cu un minister.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )