Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Ionescu Quintus, PNL: Bucuresti este o dezamagire, dar am si multumirile mele

Antena3 Antena3,
Mircea Ionescu Quintus, PNL: Bucuresti este o dezamagire, dar am si multumirile mele

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, luni seara, ca de cand Partidul National Liberal a candidat separat in alegeri niciodata nu a obtinut un asemenea procent pe. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Ionescu Quintus: liberalii trebuie sa aiba barbatia sa infrunte orice rezultat

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, duminica seara, dupa aparitia primelor rezultate ale alegerilor locale la Bucuresti, ca pentru PNL este o seara de incercare si ca liberalii trebuie sa aiba barbatia sa infrunte orice rezultat. Este o seara de incercare, in care trebuie sa avem barbatia sa infruntam orice rezultat. Mai mult de atata nu am ce spune, a declarat Mircea Ionescu Quintus pentru news. ro, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri.

Mircea Ionescu Quintus: Sper ca poporul sa aiba intelepciune; se fura cum nu am crezut ca e posibil

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat duminica, dupa exercitarea dreptului de vot, ca isi doreste ca poporul sa aiba intelepciune si dragoste de tara astfel incat sa ii aleaga pe cei mai priceputi si cinstiti.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine preia conducerea PNL Bucuresti dupa demisia lui Catalin Predoiu

Catalin Predoiu a anuntat, duminica seara, ca daca se confirma rezultatele prezentate de exit-poll-uri, potrivit carora este pe locul trei la numarul de voturi obtinute pentru Primaria Bucuresti, isi va depune mandatul din functia de presedinte PNL Bucuresti. Imediat, surse din PNL au transmis un viitor posibil inlocuitor.

Catalin Predoiu si-a dat demisia din fruntea PNL Bucuresti, dupa esecul de la alegerile locale (VIDEO)

UPDATE 13:30: Este oficial! Catalin Predoiu si-a depus mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti, se arata printr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook. Catalin Predoiu si-a dat demisia.

Predoiu si-a dat demisia de la sefia PNL Bucuresti

Catalin Predoiu a anuntat luni ca a demisionat de la sefia filialei PNL Bucuresti, ca urmare a rezultatelor obtinute de PNL la nivelul Capitalei, unde Predoiu s-a clasat pe locul al treilea cu 11% din voturi si unde liberalii nu au reusit sa castige nicio primarie de sector.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Predoiu a demisionat din functia de presedinte al PNL Bucuresti

Catalin Predoiu si-a depus, luni, mandatul de presedinte al PNL Bucuresti, dupa rezultatul slab din alegerile pentru Primaria Capitalei. Predoiu a fost invins de candidatii PSD si USB.

Cristian Busoi, una dintre variantele pentru conducerea PNL Bucuresti dupa ce Catalin Predoiu va demisiona

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea fi numit la conducerea PNL Bucuresti dupa ce Catalin Predoiu si-a dat demisia in urma esecului din cursa pentru Primaria Capitalei, liberalii discuta aceasta.

Cristian Busoi, posibil succesor al lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti - surse

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea prelua conducerea organizatiei bucurestene a PNL, in urma probabilei demisii din functia de presedinte a lui Catalin Predoiu, in urma esecului de la.

Cristian Busoi, posibil succesor al lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti - surse

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea prelua conducerea organizatiei bucurestene a PNL, in urma probabilei demisii din functia de presedinte a lui Catalin Predoiu, in urma esecului de la alegerile locale, au declarat surse din partid.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Catalin Predoiu, clasat pe locul 3 in cursa pentru Primaria Capitalei: demisie de la conducerea PNL Bucuresti

Situat abia pe locul al 3-lea conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu a declarat ca in primul rand felicita bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica pentru consiliile locale, pentru primariile de sector, pentru Primaria Capitalei: Bucurestenii au demonstrat civism, responsabilitate si patriotism local.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )