Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mircea Lucescu pierde doua puncte pe mana lui Tudor Baluta

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu pierde doua puncte pe mana lui Tudor Baluta

Eroare majora de strategie comisa de Mircea Lucescu in finalul meciului de la Budapesta cu Ferencvaros, in etapa a 2-a din Champions League. continuă pe Online Sport

Pariati pe Mircea Lucescu in meciul cu Ferencvaros

Dynamo Kiev evolueaza in deplasare cu Ferencvaros, miercuri seara, in etapa a 2-a din Liga Campionilor. Doua echipe care au pierdut in runda inaugurala. Casa Pariurilor ofera o cota de 2. 30 pentru un succes al echipei lui Mircea Lucescu.

Probleme uriase pentru Mircea Lucescu! Fanii lui Dinamo Kiev, plan incredibil contra romanului la meciul de Champions League

Mircea Lucescu va avea o partida foarte complicata in aceasta seara in Liga Campionilor, pe terenul lui Ferencvaros. Iar parte din problemele antrenorului roman sunt create chiar de fanii echipei sale, Dinamo Kiev. Acestia sunt hotarati sa faca un pas incredibil in razboiul cu Lucescu. Partida din Ungaria se va disputa cu spectatori, iar mai .

Ungurii fac o plecaciune in fata lui Mircea Lucescu: Articol dedicat romanului in ziarul lor de sport numarul 1

Ferencvaros si Dinamo Kiev se vor intalni, diseara ora 22. 00, Digi Sport 3, Telekom Sport 3) in etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, iar cel mai important ziar de sport din Ungaria a prefatat partida, punandu-l in centrul atentiei pe Il Luce.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )