Libnet.ro
UNICEF

16:01

Mircea Lucescu socheaza: ce n-a facut antrenorul roman dupa iesirea din lupta pentru titlu. Rusii l-au desfiintat

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu socheaza: ce n-a facut antrenorul roman dupa iesirea din lupta pentru titlu. Rusii l-au desfiintat

Zenit a fost invinsa de Spartak Moscova si a iesit din lupta pentru titlu. in loc sa dea vina pe arbitraj, Il Luce a admis ca echipa sa a fost inferioara adversarului. continuă pe Adevărul

Mircea Lucescu socheaza: n-a facut asta niciodata. Rusii l-au desfiintat

Zenit a fost invinsa de Spartak Moscova si a iesit din lupta pentru titlu. in loc sa dea vina pe arbitraj, Il Luce a admis ca echipa sa a fost inferioara adversarului. Zenit s-a.

Mircea Lucescu este la Zenitul carierei sale rusesti

Antrenorul echipei Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu, a fost criticat sever in presa din Rusia, dupa esecul suferit, duminica, impotriva liderului Spartak Moscova, cu scorul de 2-1. Jurnalistii rusi cred ca antrenorul roman ar fi trebuit sa fie concediat inca de la inceputul primaverii, noteaza Agerpres.

VIDEO Spartak Moscova - Zenit 2-1/ Echipa lui Mircea Lucescu a iesit din lupta pentru titlu

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 2-1, de liderul Spartak Moscova, intr-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Rusiei. In urma acestei infrangeri, Zenit a coborat pe locul trei in clasament si si-a anulat orice sansa de a mai castiga titlul.

Mircea Lucescu, sezon ratat in Rusia: echipa romanului a ratat ultima sansa la castigarea titlului

Instalat la Zenit, dupa ce a scris istorie in Ucraina, Il Luce n-a reusit sa satisfaca asteptarile din primul sau sezon la Sankt Petersburg, motiv pentru care se vehiculeaza ca risca demiterea.

A crezut ca a facut o afacere, dupa ce a cumparat de pe internet o canapea veche. Dupa cateva zile au ajuns cu totii la spital. Era sa murim

O femeie a crezut ca a facut o afacere, dupa ce a cumparat de pe internet o canapea folosita, pentru care a dat 225 dolari. Doar ca in scurt timp, aceasta a provocat doar probleme tuturor celor din casa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )