Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mircea Lucescu stie cum putem trece de baraj

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu stie cum putem trece de baraj

Tehnicianul Mircea Lucescu admite ca Romania se afla sub celelalte patru posibile adversare din barajul Cupei Mondiale la nivelul individual al jucatorilor, dar considera ca pana la ora celor doua jocuri putem compensa acest decalaj. continuă pe Online Sport

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia.

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, ca reprezentativa Greciei ar fi cel mai bun adversar al Romaniei in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, potrivit Mediafax. Ucraina este o echipa puternica in momentul de fata. N-as recomanda deloc Ucraina acum. Croatia este sub nivelul Ucrainei. Nu prea au jucatori din afara, se bazeaza mult pe fotbalistii din campionatul intern. Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. Nu cunosc .

Mircea Lucescu recomanda un adversar facil Romaniei

Antrenorul Mircea Lucescu activeaza de ani buni in fotbalul ucrainean si considera ca nationala Ucrainei nu ar fi un adversar potrivit pentru Romania in acest moment.

Mircea Lucescu il simpatizeaza pe Reghecampf: Si-a construit singur cariera. Steaua ii datoreaza foarte multe

Antrenorul Mircea Lucescu a vorbit in termeni laudativi de mai tanarul sau coleg de breasla, Laurentiu Reghecampf, despre care spune ca si-a construit singur cariera de tehnician si ca Steaua ii datoreaza foarte multe din ceea ce a obtinut pana acum.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )