Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mircia Muntean a iesit din inchisoare pentru o saptamana. Fostul primar a primit o permisie pentru buna purtare

Adevărul Adevărul,
Mircia Muntean a iesit din inchisoare pentru o saptamana. Fostul primar a primit o permisie pentru buna purtare

Mircia Muntean a fost eliberat, pentru o saptamana, din inchisoare. Fostul primar al Devei, condamnat la sase ani de inchisoare in 2017, beneficiaza de o permisie pana in 13 mai. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Gemenii se elibereaza de resentimete legate de bani, Berbecii au scapat de obstacole

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 6-12 mai 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta perman.

HOROSCOP dragoste pentru saptamana 6-12 mai. Berbecii au probleme in dragoste, Gemenii se gandesc la casatorie

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 6-12 mai 2019. Cea de-a doua saptamana a lunii mai incepe printr-o schimbare substantiala de energie in ceea ce gandim si rostim. Mercur schimba zodia gazda si ajunge.

Studiu OMS: Ce se intampla cand oamenii trebuie sa scoata bani din buzunar pentru serviciile de sanatate

Ce se intampla cand oamenii trebuie sa scoata bani din buzunar pentru serviciile de sanatate? - este o intrebare la care incearca sa raspunda un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, lansat luna trecuta. Raportul reuneste pentru.

Sinteza zilei. Radu Mazare, capturat! Imagini socante din inchisoare

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara la Sinteza zilei, in premiera nationala, imagini socante din inchisorile din Madagascar. Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 13-19 mai. Berbecii isi accelereaza ritmul vietii, Racii primesc greu finantari

Cunoscutul astrolog Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 13 - 19 mai 2019. HOROSCOP BERBECIn urmatoarea perioada, ritmul vietii dumneavoastra se va accelera. Veti.

HOROSCOP indian pentru saptamana in curs. Taurii se bucura alaturi de persoana iubita, Berbecii au parte de noroc

Iata horoscopul saptamanii 6-12 mai 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob. O foarte mare.

HOROSCOP rune pentru saptamana 7 - 12 mai 2019. Berbecii s-ar putea astepta la o sarcina, Gemenii sa fie atenti la spini

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 6-12 MAI 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Berbecii sunt nostalgici, Gemenii sunt plini de dragoste

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Google a premiat cele mai bune aplicatii de pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Printre castigatori se numara si dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, precum instrumentul de desing grafic Canva, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, canteva categorii noi, precum cea mai inventiva aplicatie Most Inventive), cel mai frumos joc Most Beautiful Game) si Best Living Room Experience.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )