Libnet.ro
UNICEF

10:31

Mirel Palada, schimbat din functia de purtator de cuvant al Guvernului. in locul lui, va fi numit Corneliu Calota

Antena3 Antena3,
Mirel Palada, schimbat din functia de purtator de cuvant al Guvernului. in locul lui, va fi numit Corneliu Calota

Victor Ponta l-a schimbat pe Mirel Palada din functia de purtator de cuvant al Guvernului. in locul lui, va fi numit un fost jurnalist de la TVR, Corneliu Calota. Acesta este de anul trecut consilier pe probleme de. continuă pe Antena3

Mirel Palada va fi schimbat de premierul Ponta din functia de purtator de cuvant cu Corneliu Calota

Premierul Victor Ponta il va schimba pe Mirel Palada din functia de purtator de cuvant. in locul sau va fi numit un alt consilier al premierului, Corneliu Calota, fost jurnalist la TVR, scrie Mediafax.

Mirel Palada va fi schimbat din functie. Noul purtator de cuvant al Guvernului va fi Cornel Calota

Mirel Palada va fi schimbat din functia de purtator de cuvant al Guvernului, spun surse citate de B1 TV. Astfel, noul purtator de cuvant va fi Cornel Calota, care pana acum a ocupat functia de consilier pe.

VIDEO. Mirel Palada va fi schimbat din functie. Corneliu Calota ar urma sa fie noul purtator de cuvant al Guvernului - surse

Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, va fi inlocuit din functia de purtator de cuvant al Guvernului, informeaza Mediafax. Victor Ponta l-a desemnat pe Corneliu Calota, fost jurnalist la TVR si consilier guvernamental, sa preia aceasta functie, sustin surse oficiale citate de Mediafax.

Profilul lui Corneliu Calota, cel care ii va urma lui Mirel Palada in functia de purtator de cuvant al Guvernului

Corneliu Calota este membru titular in Consiliul de Administratie al televiziunii publice din partea Guvernului, dupa ce a fost la randul lui consilier al premierului. Mai mult, la un moment dat, Corneliu Calota a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )