Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mirel Radoi: Raman la Steaua, dar viitorul nu arata prea bine

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi: Raman la Steaua, dar viitorul nu arata prea bine

Mirel Radoi nu a avut permisiunea de a sta pe banca la meciul cu Rosenborg, dar considera ca prezenta lui pe banca nu ar fi schimbat cu nimic rezultatul final. Acesta a tras un serios semnal de alarma cu privire la viitorul Stelei. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi, interzis de UEFA pe banca tehnica la meciurile Stelei din cupele europene

Mirel Radoi, directorul sportiv al FC Steaua, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnica a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor, se arata, luni, intr-un comunicat al Comisiei de Control, Etica si Disciplina a forului continental. In plus, Steaua a fost amendata si cu 50. 000 de euro.

Veste crunta pentru Mirel Radoi! Ce sanctiune a dat UEFA inaintea dublei cu Rosenborg

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnica a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor, se arata,.

UEFA l-a suspendat pe Mirel Radoi. Steaua amendata

UEFA a decis suspendarea lui Mirel Radoi dupa ce s-a sesizat ca acesta nu are licenta PRO si cu toate acestea a stat pe banca tehnica in preliminariile Ligii Campionilor.

Gigi Becali reactioneaza dupa suspendarea lui Mirel Radoi

La putine momente dupa anuntul facut de UEFA in urma caruia Mirel Radoi a fost suspendat de la meciurile europene sustinute de Steaua, patronul Mirel Radoi a oferit prima reactie in acest sens.

UEFA, veste noua pentru Steaua: Mirel Radoi are voie sa intre la vestiar inainte, la pauza si dupa meci

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a anuntat ca UEFA i-a permis lui Mirel Radoi sa intre la vestiar inainte, la pauza si dupa meci. Vestea a fost primita de clubul Steaua cu putin timp.

FOTO. Mirel Radoi, SUSPENDAT de UEFA. Amenda DRASTICA pentru Steaua. Care a fost reactia lui Gigi Becali

Mirel Radoi a stat pe banca echipei la meciruile din preliminariile Ligii Campionilor din acest an.

Gigi Becali s-a decis ce face cu Mirel Radoi

Il iubesc pe Mirel Radoi. Nu-l dau afara niciodata. Nici daca se desfiinteaza echipa nu-l dau afara. Tin mai mult la el decit la Steaua. De fapt, de 10 ori mai mult. Radoi nu pleaca!, a spus Gigi Becali.

UEFA, o noua decizie in cazul Mirel Radoi

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a anuntat ca UEFA i-a permis lui Mirel Radoi sa intre la vestiar inainte, la pauza si dupa meci. Vestea a fost primita de clubul Steaua cu putin timp.

Acum e clar. in ce calitate va sta Mirel Radoi pe banca la returul cu Rosenborg

Mirel Radoi, care ocupa oficial functia de director sportiv al clubului Steaua, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea dreptului de a sta pe banca de rezerve a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor.

Mirel Radoi va sta pe banca Stelei cu Rosenborg

Oficialii din Ghencea au gasit solutia pentru ca Mirel Radoi sa stea totusi pe banca la meciul retur Rosenborg si nu in tribuna oficiala, asa cum a decis UEFA dupa ce l-a suspendat pe tehnicianul fara licenta PRO.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )