Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mirel Radoi, responsabil pentru esecul din Supercupa: Baietii n-au nicio vina

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi, responsabil pentru esecul din Supercupa: Baietii n-au nicio vina

Primul meci oficial pe banca Stelei a coincis pentru Mirel Radoi cu cel dintai esec. Un trofeu pierdut, dar este unul despre care multi vor uita peste ani ca s-a disputat. Se putea prea bine ca aceasta Supercupa nici sa nu se mai joaca dupa ce Steaua a reusit eventul cu Costel Galca pe banca, un antrenor care incepea sezonul precedent de o maniera identica. Deci, pentru moment, nu sunt motive de panica la Steaua. Cel putin pana marti la prima infatisare cu Trencin. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi, responsabil pentru esecul din Supercupa Romaniei

Primul meci oficial pe banca Stelei a coincis pentru Mirel Radoi cu cel dintai esec. Un trofeu pierdut, dar este unul despre care multi vor uita peste ani ca s-a disputat. Se putea prea bine ca aceasta Supercupa nici sa nu se mai joaca dupa ce Steaua a reusit eventul cu Costel Galca pe banca, un antrenor care incepea sezonul precedent de o maniera identica. Deci, pentru moment, nu sunt motive de panica la Steaua. Cel putin pana marti la prima infatisare cu Trencin.

Mirel Radoi se va prezenta in sesiunea de toamna pentru a sustine examenul de bacalaureat, care ii este necesar pentru a se inscrie la Scoala Federala de Antrenori

Mirel Radoi, in varsta de 34 de ani, elev la Colegiul UCECOM Spiru Haret, va trebui sa se inscrie la sesiunea de toamna a Bacalaureatului, pentru ca n-a avut timp sa se prezinte, in aceasta vara, la.

Mirel Radoi are emotii inaintea debutului oficial la Steaua

Mirel Radoi va debuta miercuri seara oficial pe banca echipei Steaua in calitatea de director sportiv si nu a ascuns ca are emotii, o situatie pe care o considera normala.

Teodorovici: Am luat in calcul cresterea costului de finantare pentru Romania, din cauza Greciei

Ministerul Finantelor a luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania din cauza situatiei din Grecia, a declarat marti ministrul de resort, Eugen Teodorovici,.

Un TIR romanesc cu ajutoare pentru refugiatii din Siria a ramas blocat in vama din Turcia

Un TIR romanesc incarcat cu 20 de tone de ajutoare pentru refugiatii din Siria nu a mai ajuns la oamenii sarmani pentru ca autoritatile turcesti nu si-au dat acceptul ca autovehicului Comunitatii Siria.

Am luat in calcul cresterea costului de finantare pentru Romania, din cauza Greciei

Autoritatile noastre au luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania, pe fondul situatiei din Grecia, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, ministrul finantelor publice, precizand ca este un cost suportabil.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )