Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miron Mitrea, condamnat la doi ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Miron Mitrea, condamnat la doi ani de inchisoare

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a fost condamnat, vineri, definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, de catre completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), in dosarul privind lucrarile de renovare facute la casa mamei fostului deputat PSD. continuă pe România Liberă

Miron Mitrea, condamnat la doi ani de iNCHISOARE cu EXECUTARE pentru luare de mita

Update 13. 00 - Miron Mitrea a fost condamnat definitiv, joi, la doi ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, iar Irina Jianu a primit o pedeapsa de cinci luni de inchisoare cu executare, pentru dare de.

VIDEO Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, decizia e definitiva

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost condamnat definitiv vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 2 ani de inchisoare cu executare, anunta Agerpres. Un complet de 5 judecatori a mentinut sentinta data in cazul lui Mitrea de instanta de fond. In schimb, a fost majorata suma confiscata de la Mitrea, respectiv de la 169 mii lei in prima instanta, la 327 mii de lei.

Fostul ministru Miron Mitrea, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, s-a predat la Politia Constanta si va fi dus la Penitenciarul Poarta Alba

La scurt timp dupa ce a primit sentinta de condamnare definitiva, de doi ani de inchisoare cu executare, fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, s-a predat la Inspectoratul de Politie Constanta, pentru a fi pus in aplicare mandatul de arestare.

Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare, s-a predat la Politia Constanta

Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, in dosarul privind lucrarile de renovare facute la casa mamei fostului deputat PSD, s-a predat, astazi dupa-amiaza, la Politia Judeteana Constanta.

Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor din guvernul Adrian Nastase, a fost condamnat, astazi, definitiv, de ICCJ, la doi ani de inchisoare cu executare, scriu surse din presa.

Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare. Irina Jianu, condamnata la 5 luni de inchisoare (VIDEO)

Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de catre magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce, vineri, a avut loc un nou termen in care acesta este judecat pentru fapte.

VIDEO. Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita. Irina Jianu, cinci luni cu executare

Mitrea a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in timp ce Irina Jianu a primit cinci luni de inchisoare, tot cu executare. Decizia luata de instanta este definitiva.

MIRON MITREA, CONDAMNAT DEFINITIV LA DOI ANI DE iNCHISOARE CU EXECUTARE, IRINA JIANU, CINCI LUNI

07: Miron Mitrea a declarat la iesirea de la inalta Curte ca nu regreta decizia de a demisiona si ca ia in calcul si o condamnare.

Miron Mitrea, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare

Miron Mitrea a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, in dosarul privind lucrarile de renovare facute la casa mamei sale. De asemenea, Irina Jianu a primit si ea o pedeapsa de 5 luni de inchisoare cu.

Miron Mitrea a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba. Fostul ministru, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Miron Mitrea a fost dus la Penitenciarul Poarta Alba, la cateva ore dupa ce instanta l-a condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Mitrea este acuzat ca a luat mita de la Irina Jianu, fosta sefa a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )