Libnet.ro
UNICEF

01:05

Misterele imobiliare ale prim-adjunctului SRI suspendat. Coldea si-a facut vila pe bloc

România Liberă România Liberă,
Misterele imobiliare ale prim-adjunctului SRI suspendat. Coldea si-a facut vila pe bloc

Un banal apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti a fost transformat de Florian Coldea intr-un soi de penthouse. Cu incadrarea in declaratia de avere a fost mai greu: o vreme, anexa a fost un apartament nou, apoi s-a transformat in alipire. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicand ca masura luata, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesara.

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, este rezervata cu privire la anchetarea fostului prim-adjunct SRI, Florian Coldea: La cat de influenti sunt, nu se va intampla ceva. E o perdea de fum

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, sustine ca este rezervata cu privire la rezultatele anchetei in cazul lui Florian Coldea si spune, intr-o declaratie pentru Mediafax, ca vede totul ca o perdea de fum, pentru a scoate SRI din scandal, afirmand ca il vede pe Coldea implicat in filajul sau la Paris.

Exclusiv X-Press. Doi ofiteri in rezerva SRI discuta cu jurnalistul Sabin Orcan despre cazul Ghita-Coldea. Daniel Florea: Punerea la dispozitie a prim-adjunctului SRI nu este prevazuta in Lege. Cand l-am cunoscut parea un om normal. Mai tarziu a adoptat u

Doi ofiteri in rezerva SRI, Ion Dedu si Daniel Florea, sunt invitati, duminica seara, la emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan. Astfel, discutia vizeaza cazul Ghita-Coldea.

Prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, a fost suspendat din functie de Eduard Hellvig. Directorul SRI a dispus o ancheta care verifica inclusiv documente prezentate de cel vizat in ancheta interna

Prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, a fost suspendat din functie de directorul Eduard Hellvig, in urma acuzatiilor aduse, miercuri seara, de fostul deputat Sebastian Ghita. Comisia de ancheta a SRI a declansat verificari pentru a stabili daca institutia a fost vulnerabilizata si daca generalul Coldea a incalcat regulamentele interne.

Udrea: Demiterea lui Coldea e inceputul. Sa urmeze repararea abuzurilor comise de sistemul represiv construit de el

Elena Udrea comenteaza, intr-o postare pe Facebook, suspendarea prim-adjunctului SRI Florian Coldea si ancheta interna impotriva acestuia, afirmand ca demiterea lui Coldea este inceputul si ca trebuie sa urmeze repararea abuzurilor comise de sistemul represiv construit de acesta si de apropiati.

Ion Cristoiu, scenarii incredibile: Coldea era coleg de misiune cu Ghita. imprietenirea cu Kovesi a fost o misiune (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat mai multe scenarii incredibile in timp ce comenta pentru B1TV suspendarea din functie a prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, in contextul dezvaluirilor facute de.

Foto. Fostul deputat Sebastian Ghita a semnat in 2004 o declaratie prin care devine colaborator SRI

Dupa suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, atentia publica s-a orientat, din nou, catre mogului IT Sebastian Ghita. Potrivit unui document publicat pe site-ul B1, fostul deputat a semnat, in 27 august 2004, o declaratie prin care devine colaborator al Serviciului Roman de Informatii.

Traian Basescu: Indiferent de rezultatul anchetei, Coldea nu mai ramane prim-adjunctul SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, la B1 TV, ca, indiferent de rezultatul anchetei interne care are loc la Serviciul Roman de Informatii, generalul Florian Coldea nu va mai ramane prim-adjunctul directorului SRI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )