Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Indiferent de rezultatul anchetei, Coldea nu mai ramane prim-adjunctul SRI

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Indiferent de rezultatul anchetei, Coldea nu mai ramane prim-adjunctul SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, la B1 TV, ca, indiferent de rezultatul anchetei interne care are loc la Serviciul Roman de Informatii, generalul Florian Coldea nu va mai ramane prim-adjunctul directorului SRI. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, dupa suspendarea lui Coldea: Nu stiu daca va iesi si Kovesi. Asta trebuie sa decida CSM si Ministerul Justitiei (VIDEO)

General-locotenentul Florian Coldea a fost suspendat joi de SRI din functie in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita despre persoana sa, el urmand a fi cercetat. Detalii AICI) Fostul presedin.

Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicand ca masura luata, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesara.

VIDEO. Klaus Iohannis, despre inregistrarile fostului deputat Sebastian Ghita: Daca Traian Basescu le are, sa le puna la dispozitia procurorilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, dupa intalnirea cu premierul Sorin Grindeanu, ca daca Traian Basescu are inregistrari ar trebui sa le prezinte procurorilor.

Traian Basescu o apostrofeaza pe Gabriela Firea: De ce nu apeleaza la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc cu alimente si sume de la bugetul statului?

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa apeleze pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare la asistatii social.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova refuza sa se pronunte in chestiunea retragerii cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a refuzat sa se pronunte in chestiunea retragerii cetateniei moldovenesti pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Curtea Constitutionala din R.Moldova: Legalitatea retragerii cetateniei lui Traian Basescu este de competenta instantelor judecatoresti

Curtea Constitutionala din Republica Moldova CCM) a stabilit, marti, ca sesizarea deputatului Grigore Cobzac PLDM) privind decizia presedintelui Igor Dodon de a-i retrage cetatenia lui Traian Basescu nu este de competenta sa, ci a instantelor judecatoresti, anunta Deschide. md.

Traian Basescu il critica dur pe seful Camerei Deputatilor: Dragnea invoca greaua mostenire. in realitate, pesedistii constata ca nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, l-a criticat pe seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, acuzandu-l pe liderul social-democratilor ca incearca sa invoce greaua mostenire .

Curtea Constitutionala: Retragerea cetateniei lui Traian Basescu este de competenta instantelor judecatoresti

Curtea Constitutionala de la Chisinau a restituit marti, 10 ianuarie, sesizarea deputatului PLDM Grigore Cobzac din 6 ianuarie, prin care acesta solicita sa fie declarat neconstitutional decretul presedintelui Igor Dodon, privind retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu.

Traian Basescu si Victor Ponta, sefi de comisii in Parlament: Cum au fost impartite comisiile intre partide

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, actualmentele senator PMP, a preluat presedintia Comisiei pentru dezvoltare si strategie economica din Senat, in timp ce fostul premier si actual deputat.

Sabin Orcan dezvaluie cine ii va lua locul lui Florian Coldea: Acesta este general si a fost numit in adjunct in cadrul serviciului in 2005 de Traian Basescu

Florian Coldea a fost suspendat de catre SRI, joi, datorita suspiciunilor ce exista in spatiul public in urma dezvaluirilor facute de catre fostul deputat Sebastian Ghita. SRI a transmis ca, pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )