Libnet.ro
UNICEF

13:00

Miting in Bacau impotriva legii amnistiei si gratierii. Peste 600 de bacauani au scandat impotriva coruptiei

Adevărul Adevărul,
Miting in Bacau impotriva legii amnistiei si gratierii. Peste 600 de bacauani au scandat impotriva coruptiei

Peste 600 de persoane s-au intalnit astazi, de la ora 17, la o plimbare civica in centrul municipiului Bacau, in Piata Tricolorului, pentru a-si manifesta dezacordul fata de intentia Guvernului de a emite o ordonanta pentru gratierea si amnistia celor certati cu legea. Bacauanii adunati la miting au scandat impotriva liderilor social democrati iar la final au mers incolonati la sediul PSD Bacau. continuă pe Adevărul

Mii de oameni in strada: proteste ample in toata tara impotriva legii amnistiei si gratierii

Mii de oameni au iesit duminica seara in strada, in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sibiu si alte orase din tara. Protestele de aseara au fost, ca si cele de saptamana trecuta, in principal impotriva legii amnistiei si gratierii, insa au fost strigate si.

Un nou protest este anuntat duminica la Pitesti fata de legea amnistiei si gratierii

O noua runda de proteste fata de legea amnistiei si gratierii este anuntata, duminica seara, incepand cu ora 17. 00, la Pitesti, in Piata Vasile Milea, acolo unde au protestat sute de oameni si acum o saptamana. Protestul este aprobat de catre autoritatile locale.

Un nou protest fata de legea amnistiei si gratierii, anuntat duminica la Ploiesti

A treia runda de proteste fata de legea amnistiei si gratierii este anuntata, duminica seara, incepand cu ora 17. 00, la Ploiesti, in fata sediului Palatului Administrativ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )