Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mitingul de sustinere a comisarului-sef Traian Berbeceanu nu s-a incheiat nici la aceasta ora. Peste 300 de persoane protesteaza la Deva

Antena3 Antena3,
Mitingul de sustinere a comisarului-sef Traian Berbeceanu nu s-a incheiat nici la aceasta ora. Peste 300 de persoane protesteaza la Deva

Update 23. 10 - Mitingul de sustinere a comisarului-sef Traian Berbeceanu nu s-a incheiat nici la aceasta ora. Protestatarii sunt nemultumiti de faptul ca Berbeceanu a fost arestat preventiv si spun ca este. continuă pe Antena3

Peste 300 de persoane participa la un miting de sustinere a comisarului-sef Traian Berbeceanu

Update 17. 38 - Aproximativ 300 de persoane participa, duminica, in fata sediului DIICOT Hunedoara, la o actiune de sustinere a comisarului-sef Traian Berbeceanu, participantii declarand ca mentinerea acestuia.

Miting de sustinere a lui Traian Berbeceanu, la Deva

Cateva sute de persoane sunt asteptate sa participe duminica, la Deva, la un miting de sustinere a lui Traian Berbeceanu, comisarul-sef arestat pentru favorizarea infractorului. Oamenii au fost mobilizati pe.

Mii de oameni transmit pe Facebook mesaje de sustinere pentru comisarul Traian Berbeceanu

Mii de oameni din tata tara transmit zile mesaje de sustinere pentru comisarul sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatare a Criminalitatii Oraganizate Alba Iulia. Pagina speciala creata pe Facebook a adunat peste 5. 000 de apecizeri in doar 48 de ore. Berbeceanu a fost arestat preventiv pentru sprijinirea unui grup infractional si favorizarea infractorului.

Scrisoarea comisarului sef Traian Berbeceanu: Actiune marsava organizata de procurori DIICOT si ofiteri de informatii

Inainte de a fi retinut de procurori, comisarul sef Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia, a lasat o scrisoare prin care respinge toate acuzatiile care i se aduc. Mai mult, politistul afirma ca ceea ce i se intampla este o actiune marsava de mari proportii, organizata si coordonata de procurori ai DIICOT si ofiteri ai Serviciilor de informatii.

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, a fost retinut de procurorii DIICOT

Comisarul sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost retinut de procurorii DIICOT in noaptea de miercuri spre joi pentru 24 de ore. Berbeceanu este acuzat ca ar fi protejat si sustinut grupari criminale din Hunedoara.

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, a fost retinut

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost retinut de procurorii DIICOT in noaptea de miercuri spre joi. Berbeceanu este acuzat ca ar fi protejat si sustinut grupari criminale din Hunedoara.

Razboi intre Traian Berbeceanu si procurorul-sef Ioan Muresan: informatii pastrate la secret au ajuns dezvaluiri

Arestarea comisarului-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a scos la iveala un adevarat razboi intern, purtat intre oamenii comisarului si procurori. Ioan Muresan, procurorul sef al DIICOT Serviciul Teritorial Alba, a devenit tinta unor dezvaluiri si acuzatii sustinute cu ajutorul unor probe facute publice de apropiati ai lui Traian Berbeceanu.

Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, arestat preventiv

Seful Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, comisar sef Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile in urma unei decizii luate ieri seara de Curtea de Apel Alba Iulia.

VIDEO Traian Berbeceanu a fost retinut. Ce mesaje ii transmit hunedorenii justitiarului de la DIICOT

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Infractiunilor de Criminalitate Organizata Alba, a fost retinut de procurori pentru 24 de ore in dosarul penal in care este acuzat de sprijinirea unor grupari infractionale.

Seful BCCO Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, a fost retinut. Joi va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, acuzat ca ar fi favorizat o grupare infractionala suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, a fost retinut in noaptea de miercuri spre joi, fiind dus in arestul IPJ Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )