Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mitul polonez e adevarat : o spune Comisia Europeana

Adevărul Adevărul,
Mitul polonez e adevarat : o spune Comisia Europeana

Raportul financiar al UE de saptamana aceasta arata ca Polonia este principalul beneficiar al fondurilor europene in 2012. in urmatorul articol incerc sa descifrez aceasta reusita prin experienta mea si prin legaturile care le-am avut de-a lungul timpului cu Polonia si nu printr-o analiza technica. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana, de acord cu transferul datelor cu caracter personal al europenilor catre SUA.

Desi relatia dintre statele comunitare si Casa Alba parea una tensionata in urma acuzatiilor de spionaj a SUA, Comisia Europeana a adoptat miercuri Raportul de evaluare a Programului de urmarire a finantarilor in scopuri teroriste Terrorist Finance Tracking Programme - TFTP) si Raportul privind analiza comuna a acordului cu SUA privind registrul cu numele pasagerilor Passenger Name Record - PNR). Acordurile privind TFTP si PNR reglementeaza transferul si utilizarea datelor cu caracter .

Comisia Europeana e de acord cu transferul structurii AM POSDRU intre doua ministere romanesti: Vedeti sa nu afecteze ultimii 2 ani de absorbtie pe POSDRU

Directoratul General Ocuparea Fortei de Munca DG EMPL) al Comisiei Europene este in favoarea transferarii structurii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Reurselor Umane POSDRU) de la Ministerul Muncii la Ministerul Fondurilor Europene, insa atrage atentia ca aceasta schimbare sa nu perturbeze verificarea si transmiterea la Comisia Europeana a cererilor de rambursare de bani europeni din actualul ciclu financiar multianual, potrivit unor documente vazute de HotNews. ro. Oficialii europeni mentioneaza si intarzierile pe care Romania le are in programarea viitoarei absorbtii de fonduri UE 2014-2020. Preocupari au aparut si la DG REGIO privind riscul ca dificultatile din perioada de programare 2007-2013 sa afecteze si absorbtia 2014-2020.

Comisia Europeana propune eliminarea vizelor UE pentru cetatenii moldoveni.

Comisia Europeana a adoptat, ieri, o propunere care prevede eliminarea vizelor de acces in spatiul comunitar pentru cetatenii moldoveni care detin pasaport biometric, informeaza un comunicat al Executivului UE. Decizia a fost luata cu o zi inainte de Summitul care incepe astazi la Vilnius, in cadrul caruia Republica Moldova va semna acorduri de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana. Sunt foarte bucuroasa sa propun eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni care detin pasaport .

Comisia Europeana a prelungit cu doua saptamani termenul de predare a informatiilor privind proiectul Rosia Montana

Comisia Europeana a prelungit cu doua saptamani termenul pana la care Romania trebuie sa trimita la Bruxelles, prin sistemul EU Pilot, informatiile solicitate de executivul comunitar despre proiectul minier Rosia Montana, a declarat joi, pentru Agerpres, Joseph Hennon, purtatorul de cuvant al comisarului european pentru mediu, Janez Potocnik.

Documente Comisia Europeana propune noi masuri pentru combaterea spionajului economic. CE invoca si cazul unei firme chinezesti care a incercat sa intre in Romania cu produse copiate din Austria

Comisia Europeana a propus o serie de noi norme privind protectia secretelor comerciale pentru a contracara dobandirea, utilizarea si divulgarea ilegala a acestora, a informat joi Reprezentanta CE in Romania. In studiul de impact, executivul european invoca si cazul unei firme chinezesti care a incercat sa patrunda pe piata din Romania cu produse copiate din Austria.

Documente Comisia Europeana propune noi masuri impotriva spionajului economic. CE invoca si cazul unei firme chinezesti care a incercat sa intre in Romania cu produse copiate din Austria

Comisia Europeana a propus noi norme privind protectia secretelor comerciale pentru a contracara dobandirea, utilizarea si divulgarea ilegala a acestora, a informat joi Reprezentanta CE in Romania. In studiul de impact, executivul european invoca si cazul unei firme chinezesti care a incercat sa patrunda pe piata din Romania cu produse copiate din Austria.

Comisia Europeana declara razboi casutelor postale

Bruxelles-ul a lansat o serie de propuneri pentru a elimina modalitatile prin care marile companii evitau plata taxelor, prin subsidiare in paradisuri fiscal. Comisia Europeana a propus desfiintarea firmelor cu sedii la adrese de cutie postala, un.

Comisia Europeana a adoptat o propunere care prevede eliminarea vizelor UE pentru cetatenii moldoveni

Comisia Europeana a adoptat, miercuri, o propunere care prevede eliminearea vizelor de acces in spatiul comunitar pentru cetatenii moldoveni care detin pasaport biometric. Sunt foarte bucuroasa sa propun.

Comisia Europeana someaza SUA sa adopte noi reglementari pentru protejarea datelor cetatenilor UE

Comisia Europeana a somat, marti, Statele Unite sa permita cetatenilor UE sa obtina daune in cazul utilizarii excesive a datelor personale, informeaza europa. eu. Vicepresedintele CE responsabil de.

Comisia Europeana transmite statelor membre clarificari asupra drepturilor cetatenilor UE la libera circulatie si ajutoare sociale

Comisia Europeana clarifica drepturile cetatenilor UE in ceea ce priveste libera circulatie si accesul la prestatiile sociale, raspunzand preocuparilor exprimate de unele state membre in legatura cu problemele pe care fluxurile migratoare le-ar putea pune autoritatilor locale, a informat luni Reprezentanta CE in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )