Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moarte suspecta in Vrancea: Un barbat a fost gasit decedat in propria casa

B1 B1,
Moarte suspecta in Vrancea: Un barbat a fost gasit decedat in propria casa

Un barbat a fost gasit mort in propria lui locuinta, iar un echipaj de ambulanta a sosit la fata locului, in urma unui apel la 112. Victima avea 42 de ani si era din comuna Slobozia Ciorasti. De. continuă pe B1

Accident mortal pe DN 76. Un barbat a fost gasit decedat intr-o masina distrusa dupa ce a fost scapata de sub control

Un barbat a murit intr-un accident rutier petrecut pe Drumul National 76. Soferul a pierdut controlul volanului si a lovit panourile de avertizare din zona unei treceri peste calea ferata. Nu sunt excluse cauze medicale in moartea acestuia.

Moarte suspecta in Ploiesti. Un barbat a fost gasit fara suflare intr-un vagon

Moarte suspecta intr-un tren care a oprit in Gara de Vest Ploiesti! Un barbat a fost gasit decedat intr-un vagon. Trupul neinsufletit a fost dus la Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii.

Descoperire socanta in Vrancea. A fost gasit fara viata intr-un parau

Un barbat in varsta de 60 de ani, din satul Feldioara, comuna Tanasoaia, a fost gasit decedat, luni dupa-amiaza, in albia unui parau din localitate, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Un barbat a fost gasit fara viata intr-un canton CFR dezafectat, dupa ce fusese evacuat din propriul apartament

Politistii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta in cazul unui barbat de 62 de ani, al carui trup neinsufletit a fost descoperit intr-un canton CFR dezafectat. Braileanul suferea de mai multe boli cronice.

Barbat gasit mort langa biroul pe care inca se afla calculatorul deschis. Politia vorbeste despre o moarte suspecta

Un barbat de 47 de ani a fost gasit mort, vineri, in propria casa din Iedera. Criminalistii vorbesc despre o moarte suspecta, in conditiile in care omul nu suferea de vreo boala.

Moarte suspecta in zborul WizzAir catre Iasi: Parchetul investigheaza

Un barbat a murit la bordul unui avion WizzAir care a aterizat, pe 28 octombrie, pe Aeroportul International din Iasi. Decesul e acum in vizorul Parchetului. Barbatul in varsta de 67 de ani avea cetatenie romano-olandeza si plecase de la Eindhoven spre Iasi pe 28 octombrie. El lucra de mai multi ani in Olanda si [] .

VIDEO Un jurnalist al postului NTV lovit cu pumnul in fata in timp ce transmitea de Ziua Fortelor Aeriene Ruse a fost gasit mort la Moscova

Un reporter al postului NTV care a fost lovit anul trecut de catre un barbat in timp ce transmitea in direct de Ziua Fortelor Aeriene Ruse, incident ce a declansat un amplu scandal, a fost gasit mort la Moscova, scrie RIA Novosti.

Lantul tragediilor: A fost gasit MORT intr-un canton CFR, dupa ce fusese EVACUAT din propriul apartament (FOTO)

Descoperire macabra, duminica dimineata, intr-un canton CFR dezafectat, situat langa calea ferata din spatele Pietei Rusilor din Braila. Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit pe nist.

TRAGEDIA momentului in Romania: S-a SINUCIS! Catalin Botezatu e in stare de SOC! A fost gasit in holul casei

Drama in showbiz-ul din Romania! Un cunoscut model a fost gasit mort in locuinta sa din Bucov, judetul Prahova,in jurul orei 6 dimineata. Tanarul s-ar fi sinucis. Modelul Constantin Toma s-a sinucis .

Moarte SUSPECTA in avion! Un cetatean olandez s-a stins din viata in cursa spre Iasi

Un barbat, in varsta de 67 de ani, care calatorea de la Eindhoven, Olanda, la Iasi, cu o cursa aeriana, s-a stins din viata inainte de aterizare. Acesta a suferit un stop cardio-respirator. Barbatul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )