Libnet.ro
UNICEF

14:00

Descoperire socanta in Vrancea. A fost gasit fara viata intr-un parau

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Vrancea. A fost gasit fara viata intr-un parau

Un barbat in varsta de 60 de ani, din satul Feldioara, comuna Tanasoaia, a fost gasit decedat, luni dupa-amiaza, in albia unui parau din localitate, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ). continuă pe Antena3

Moarte suspecta in Ploiesti. Un barbat a fost gasit fara suflare intr-un vagon

Moarte suspecta intr-un tren care a oprit in Gara de Vest Ploiesti! Un barbat a fost gasit decedat intr-un vagon. Trupul neinsufletit a fost dus la Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii.

Un barbat a fost gasit fara viata intr-un canton CFR dezafectat, dupa ce fusese evacuat din propriul apartament

Politistii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta in cazul unui barbat de 62 de ani, al carui trup neinsufletit a fost descoperit intr-un canton CFR dezafectat. Braileanul suferea de mai multe boli cronice.

Descoperire socanta in apropierea unui spital din judetul Galati

Un barbat de 47 ani a fost gasit mort in zona cladirii sectiei pentru bolnavi cronic a Spitalului din Ivesti, a declarat luni directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi. Am fost.

Lantul tragediilor: A fost gasit MORT intr-un canton CFR, dupa ce fusese EVACUAT din propriul apartament (FOTO)

Descoperire macabra, duminica dimineata, intr-un canton CFR dezafectat, situat langa calea ferata din spatele Pietei Rusilor din Braila. Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit pe nist.

DOLIU! A fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti

Un barbat s-a stins din viata intr-un tren. Acesta a fost gasit decedat in vagonul trenului care a oprit in Gara de Vest Ploiesti. Se pare ca victima a inceput sa se simta rau in zona localitatii.

Tragedine intr-o gara din Ploiesti! Un barbat a fost gasit mort intr-un tren

Un barbat a fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti. Potrivit ziarulincomod. ro, se pare ca barbatul a inceput sa se simta rau in zona localitatii Buftea, dar garnitura nu a.

Tragedie intr-o gara din Ploiesti! Un barbat a fost gasit mort intr-un tren

Un barbat a fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti. Potrivit ziarulincomod. ro, se pare ca barbatul a inceput sa se simta rau in zona localitatii Buftea, dar garnitura nu a.

Descoperire socanta in Mexic!19 cadavre, intr-o groapa comuna

Cel putin 19 cadavre si doua cranii au fost gasite intr-o groapa comuna din statul Jalisco din vestul Mexicului, au transmis joi autoritatile judiciare locale, relateaza AFP. Corpurile neinsufletite a 16.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )