Libnet.ro
UNICEF

23:30

Moartea lui Robin Williams: Hollywoodul ii aduce omagii geniului comic pe retelele de socializare

Hotnews Hotnews,
 Moartea lui Robin Williams: Hollywoodul ii aduce omagii geniului comic pe retelele de socializare

Dupa moartea lui Robin Williams, omagiile de la rude, actori de la Hollywood, regizori si prieteni au inundat retelele de socializare. Indragitul actor american, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al premiului Oscar, a murit la domiciliul sau luni, varianta cea mai probabila fiind sinuciderea. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala. continuă pe Hotnews

Reactii dupa moartea lui Robin Williams: Rude, personalitati, politicieni regreta decesul actorului

Rude, personalitati din industria de divertisment si din lumea sportului, politicieni si-au exprimat regretul la aflarea vestii despre decesul actorului Robin Williams, la varsta de 63 de ani, in urma unei.

Showbiz-ul american este in doliu: Reactiile starurilor si presedintelui Obama dupa moartea actorului Robin Williams

Au ras la filmele lui milioane de oameni de pe intreg mapamondul. A fost unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood si parea ca are viata pe care o viseaza orice om. Nimeni nu a stiut insa drama care se.

FOTO VIDEO Captain, oh Captain!. Robin Williams: De ce nu putem sa tratam moartea cu o anumita doza de umanitate si poate chiar cu umor?

Moartea actorului Robin Williams aminteste de geniul sau creativ in materie de comedie, de versatilitatea sa si de puterea de convingere de care dadea dovada. Williams lasa in urma o serie de roluri memorabile, indemnuri la viata si o cariera care nu poate fi egalata de multi.

Captain, oh Captain!. Robin Williams: De ce nu putem sa tratam moartea cu o anumita doza de umanitate si poate chiar cu umor?

Moartea actorului Robin Williams aminteste de geniul sau creativ in materie de comedie, de versatilitatea sa si de puterea de convingere de care dadea dovada. Williams lasa in urma o serie de roluri memorabile, indemnuri la viata si o cariera care nu poate fi egalata de multi.

UPDATE Robin Williams a fost gasit spanzurat si cu incheietura mainii crestata

Primele anchete privind moartea lui Robin Williams privilegiaza teza sinuciderii, a anuntat politia, care a precizat ca actorul a fost gasit spanzurat cu o curea si avea incheietura mainii crestata, scrie AFP.

Robin Williams, confundat cu cantaretul Robbie Williams pe Twitter (FOTO)

Mesaje pline de regrete au aparut, inca de la orele diminetii, pe Twitter, privind moartea cantaretului Robbie Williams, confundat cu actorul Robin Williams, scrie SpyNews. Mesajele de condoleante si pline de.

Robin Williams: in sfarsit esti liber, spirite!

Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Si-a luat inapoi viata, o viata care oricum nu-i mai apartinea. Si a facut ce-a vrut cu ea. Un pacat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru ca multi te iubesc atat, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tau. Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai vazut. What dreams May Came). E mai simplu decat credem noi.

Robin Williams a murit la 63 de ani. Reactiile fanilor dupa aflarea tristei vesti

Robin Williams a murit luni, acesta fiind gasit fara suflare in locuinta sa din California. Odata cu raspandirea stirii cu privire la moartea sa fanii din intreaga lume au reactionat in mediul online, exprimandu-si tristetea mai ales prin intermediul retelelor sociale.

Robin Williams a murit prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat, sustin anchetatorii

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere dupa ce s-a spanzurat cu o curea, a declarat Keith Boyd, seriful din comitatul californian Marin, informeaza Mediafax. Corpul domnului Robin Williams.

VIDEO. UPDATE: A murit actorul Robin Williams. Posibila sinucidere. Obama, printre cei care si-au prezentat condoleantele

Actorul american Robin Williams a fost gasit mort in locuinta sa. Potrivit primelor informatii oferite de catre politistii prezenti la fata locului, Robin Williams s-ar fi sinucis. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale jucate in filme precum Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )