Libnet.ro
UNICEF

09:45

Moartea suspecta a celui mai mare orator roman. Cum a sfarsit Take Ionescu otravit cu stridii, servite de o vanzatoare disparuta pentru totdeauna

Adevărul Adevărul,
Moartea suspecta a celui mai mare orator roman. Cum a sfarsit Take Ionescu otravit cu stridii, servite de o vanzatoare disparuta pentru totdeauna

Fost prim-ministru al Romaniei, avocat stralucit si excelent orator, Take Ionescu gurita de aur este inmormantat la manastirea Sinaia. Dorinta, lasata cu limba de moarte, dupa o miraculoasa vindecare in statiunea de pe Valea Prahovei, a fost indeplinita de sotia sa. continuă pe Adevărul

Cinci firme vor sa se ocupe de reabilitarea celui mai mare parc din Estul Europei. Va fi modernizat dupa 100 de ani de la inaugurare

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

Scrisoarea emotionanta a celui mai mare fan al Madalinei Manole, la 5 ani de la moartea artistei:Vreau sa stii ca nu te-am uitat si ca mi-e dor!

Ca in fiecare an in preajma datei mortii Madalinei Manole, pe 14 iulie, Daniel Gheorghe, un tanar din Medgidia care i-a fost prieten artistei, lanseaza catre neant scrisori pentru Madalina. Fata draga, nu am inteles nicidecum de ce Dumnezeu te-a chemat atat de devreme la el. insa vreau sa stii ca nu te-am uitat, ca ma gandesc la tine si ca mi-e dor i-a scris Daniel artistei.

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

Noi dotari confirmate pentru OnePlus 2: baterie mai mare si camera mai buna

Pe 27 iulie, OnePlus 2 va fi prezentat oficial. Atunci, cel mai interesant startup din China isi va arata noua creatie despre care stim cateva lucruri, dar nu si cum arata. Pana acum, compania OnePlus a oferit diverse detalii despre OnePlus 2, de la procesor la scannerul de amprente, dar inca n-au prezentat nicio imagine [] Noi dotari confirmate pentru OnePlus 2: baterie mai mare si camera mai buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Oficial FMI: Grecia ar putea avea nevoie de o finantare mai mare decat cea estimata

Grecia ar putea avea nevoie de o relaxare a datoriilor si o finantare mai mare decat a estimat FMI acum o saptamana, a afirmat joi economistul sef al institutiei, Olivier Blanchard, in comentarii care pot complica mai mult eforturile tarii de obtinere.

Specialisti de la Oxford si Cambridge vin la Cluj la cel mai mare turneu de dezbateri pentru studenti din Romania

UBB si ARDOR Transilvania organizeaza vineri, 10 iulie, si sambata, 11 iulie, la Cluj, a doua editie a turneului international Babes-Bolyai Univeristy Open BBU Open). Acesta se doreste a fi cel mai mare turneu international de dezbateri pentru studenti, din Romania, si unul dintre cele mai mari de acest gen din Europa de Est.

Dragnea: Trebuie sa existe o implicare mai mare a Romaniei privind Republica Moldova, e sora noastra

Liderul PSD Liviu Dragnea considera ca Romania ar trebui sa acorde o mai mare atentie si sa se implice mai eficient in problemele Republicii Moldova ,sora noastra, in conditiile in care traseul european al acesteia este.

Vortexul digital ne va trece prin cea mai mare schimbare de la revolutia industriala pana acum

Transformarea prin care va trece societatea urmatoarelor decenii a fost denumita vortex digital. insavortexul digital nu inseamna nimic luat doar ca denumire. Este insa orevolutie care, in cateva decenii, va schimba societatea construita in ultimele sute de ani. Singura lege valabila in vortexul digital este ca cine nu se adapteaza, ramane in urma si ramane [] Vortexul digital ne va trece prin cea mai mare schimbare de la revolutia industriala pana acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Olivier Blanchard (FMI): Grecia ar putea avea nevoie de o finantare mai mare decat a estimat Fondul Monetar International saptamana trecuta

Economistul sef al Fondului Monetar International, Olivier Blanchard, este de parere ca Grecia ar putea avea nevoie de o relaxare a datoriilor si o finantare mult mai mare decat a estimat FMI acum o saptamana,.

General american: Rusia reprezinta cea mai mare AMENINTARE pentru securitatea SUA

Generalul american Joseph Dunford, nominalizat pentru a prelua functia de sef al Statului Major General, a declarat ca Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Statelor Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )